Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   değişmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/620413-degismek.html)

vitamin61 06-01-2012 05:20 PM

değişmek
 
merhaba arkadaşlar. üniversiteden mezun olacağım, artık hayata atılacağım zamanlar geldi. ancak görüyorum ki ne annem gibi yemek yapabiliyorum, ne de başka becerilerim var. çok tembelim. içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. çok mutsuz oluyorum. ve gelecekle ilgili korkuyorum. evlenince de böyle mi olacağım diye. şu ana kadar sadece okulumla ilgileniyordum ve mutlu ve rahattım. ev işleri deyince bana tembellik vuruyor. nasıl alışacağım kendimi nasıl geliştiririm bilemiyorum. özellikle ev işi yapan ya da öğrenci olan fark etmez bana yardım edebilecek düşünceleriniz varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. özellikle bu tembellikten nasıl kurtulabilirim. sevgi ve saygılarımı sunarım...

frezya 06-01-2012 05:55 PM

Cevap: değişmek
 
vitamincim,öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun şimdiden.Şu an annen yapıyordur her şeyi o yüzden sen nasılsa yapılıyor diye tembellik yapıyor olabilirsin.Mecbur olunca güzel güzel hepsini öğrenir,yaparsın merak etme.Annen yemek yaparken,nasıl yaptığını sorup öğrenmekle başlayabilirsin.Ya da internette pastalara fln bak:) Belki hoşuna giden denemek,yapmak istediğin şeyler olur.Ben değişik şeyler denemeyi,yapmayı çok seviyorum mesela.Basit şeyleren başla,zamanla alışırsın:)

vitamin61 06-01-2012 07:40 PM

Cevap: değişmek
 
Çoook teşekkür ederim güzel kardeşim çok sağol. Beni çok mutlu ettin...

azraist_24 06-01-2012 07:50 PM

Cevap: değişmek
 
Ayrica online yemek tarifi videolu anlatimlar var inetrnette, ben bazen degisik tarifler ogrenmek anlaminda giriyorum ve cok egleniyorum, tavsiye ederim arkadasim:)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.