![]() |
Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( Alıntı:
|
Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( durumunun böyle iyi olduğuna çok sevindim lavinya :) beki bisa'nın sitesine giriyor musun? orada sesli meditasyonlar var. onları yapıyor musun? |
|
Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( Beki Bisa işte linki bu :) buraya giriyorsun, sitenin sol tarafında ay takvimi var. bulunduğun ayın hangi gününde isen o güne tıklıyorsun ve o güne uygun olan meditasyonu yapıyorsun. sabah uyandığımda yaptığım ilk iş bu. eğer meditasyon yapmayı çok seviyorsan tavsiye ediyorum :) |
Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( meditasyonda pek başarılı sayılmam aslında,nefes al ver ve hayal et kısmını pek başaramıyorum tam gözümde canlanamıyor nedense :S halbuki baya gevşetici bişeymiş ama ben tam anlamıyla gevşediğimim hissedemiyorum. 4 kasımın meditasyonu yaptım ama beyaz eve girdiğimde direk bişey göremedim bilinçaltımda nedense ya görmeyi çok isterdim bilinçaltımı.. teşekkürler site içinde inceliycem hep :) |
Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( meditasyonu öyle zor bir şey gibi görme. aslında çok kolay. hayal etmene falan gerek yok. sadece nefes alışverişini izle. yapacağın tek şey bu. sesli meditasyonu dinlerken sadece müziği ve hipnotize eden kişinin sesini dinle. ama kendi başına yapacağın sessiz ortamdaki meditasyonları da yap. onların çok daha fazla faydası olacak. sessiz meditasyonlarda dediğim gibi, sadece nefesinin ciğerlerine dolduğunu, sonra şiddetli bir şekilde dışarıya çıktığını düşün. bunu 5 ya da 10 dakika yapsan, yaparken de bağdaş kurup gözlerin kapalı olursa tamamdır işte al sana meditasyon :) hayal etmeyi ve imgelemeyi daha sonraları çok daha kolay yapabileceksin, onlar yavaş yavaş olacak. sen şimdilik sadece nefesine yoğunlaş, sadece nefesini izle, anahtar bu. şu blogdaki yazıları bitir sana bununla ilgili bikaç link daha atarım :) |
|
şu an o kadar yoğunum ki, bayram biter bitmez vizelerim başlıyo,çılgınlar gibi ders çalışıyorum,o yüzden nete fazla giremiyorum,dediğin siteyi çok yavaş okuyabiliyorum :D ama bitiricem teşekkür ederim :) Alıntı:
|
Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( anladığım kadarıyla aslında arkadaşlığınız çokta sağlam değil sonuçta tavırları seni rahatsız ediyo-incitiyosa gerçek bi arkadaşlık yok ortada . alışkanlık yada farklı insanlarla tanışmak istememenden kaynaklıdır diye düşünüyorum yani biraz çekingensen bu konuda farklı kişilere yönelmekte zorlanırsın ve elindekilere tutunmaya çalışırsın-onlar gibi olmak istersin falan . yanında kendini rahat hissedeceğin insanlarla tanışmalı çevreni kendine göre kurmalısın derim yoksa onlar gibi olayım derken benliğini kaybedersin. sevgiyle kal :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |