![]() |
Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? geçen sene internet üzerinden yüzünü bile görmediğim, sesini bile duymadığım bi kıza aşık olduğumu sandım, onun için kendimi paraladım, ağladım sızladım falan filan, çok üzdüm kendimi. En sonunda ilaçlık duurma düştüm. Bir süre sonra bunun saçmalığını anladım. Ama bu sefer de şunu farkettim, internetten kızlar benden hoşlanmaya, bana yakınlaşmaya başladılar. Çekim yasasına inanıyorum, bir şekilde işlettiğime inanıyorum ama bu işin böyle gitmesini istemiyroum benim de normal hayatta yaşayabileceğim ilişkilerim olmalı, tamam hiç kızarkadaşım olmamış olabilir ama bundan sonra olmalı ve bu olacaksa yüz yüze görüşüp sesini duyduğum tanıdığım biri olmalı. Ben böyle psikopatik duygusal krizlerin getirdiği ilişkiler istemiyorum, ne kadar saf olursa olsun. Bugnüe kadar hiç kimseyle çıkmadım, yaşayacağım ilişki adam gibi olsun, tek olsun, son olsun istiyorum. Benim başkasına yaşattığımı başkaları bana yaşatıyor. Ben vicdan azabı çekiyorum, bu böyle gitmemeli, lütfen yardım edin :/ |
Cevap: Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? İnternetten biraz uzak durup , sosyalleş derim ben . Çünkü internet çok fazla hayale hitap ediyor ve insanların çoğu kendini farklı gösteriyor . Mesela bir kursa yazılmaya ne dersin? |
Cevap: Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? Bence de Dans, İngilizce ya da Diksiyon kursu gibi bir şey tavsiye derim. Geçen sene Dans kursuna giden bir arkadaşımızın kızı orada tanıştığı dans partneriyle evlendi...İnternet'in en büyük yararı "bilgiye çabuk ulaştırması", ilişkilerde yüz yüze olmak, bir şeyler paylaşmak, gerçekten tanımak, fazla sürmese de, sizin kendinizi de tanımanızı sağlıyor. Evde kendinize baktığınız ayna sizin sadece şeklinizi gösteriyor, bir insan ise size, gerçek bir ayna oluyor! |
Cevap: Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? haklısınız, kendimden kaçtığım doğru. Bunda kendime yaptığım haksızlıkların da payı büyük, başkalarının bana karşı yaptıkları acımasız yargılamaların da. Bu sene geçti ancak önümüzdeki sene benim de planlarım arasında birtakım kurslara aktif biçimde katılmak var. Teşekkür ederimm, sizlerin varlığını bilmek çok güzel sevincli |
Cevap: Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? çok şey istiyorsun krz56 |
Cevap: Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? Herkes herşeye layıktır, gerçekçi olmalıyız elbette, ama hayallerimizi kurabiliriz, ulaşmak istediğimiz şeyler için çabalamalıyız, diyelim ki olmadı, yeni baştan denemeliyiz, kendini bulan, kendine değer veren biri kolay kolay yıkılmaz, öncelikle kendimizi sevip, tanıyarak yolumuzdaki febnerimiz bu olmalı, Maviinci arkadaşım, hayallariniz için şimdi, şu anda start'ı verin, "bu sene hiç bir zaman geçmez"... |
Cevap: Bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?? pekâla. Hemen şimdi hareket var, vazgeçmek ise yok sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |