![]() |
Yardımm!! Takip Ettiğim Konulara Birşeyler Yazıldığından Haberdar Olmak İçin Tembellikten değil de vakit kazanmak için takip ettiğim yorum yazdığım konulara yeni yorum ve cevaplar geldiği e postaya bildirilebiliyor mu? Çok faydalı olurdu, varsa nasıl yapıcam acaba |
Cevap: YARDIMMMM!! TAKİP ETTİĞİM KONULARA BİRŞEYLER YAZILDIĞINDAN HABERDAR OLNMAK İÇİ Normalde sitenin default ayarlarında takip ettiğiniz veya cevapladığınız konulara başka cevaplar yazıldımı haftalık olarak bildirim yapılıyor. siz eğer anında haberdar olmak istiyorsanız eğer konuyu yeni açıyorsanız metin ekleme editörünün altında abonelik seçenekleri var , oradan beni hemen haberdar et seçeneğini seçiniz. Eğer eskiden açtığınız veya cevapladığınız bir konu ise onun ayarlarını değiştirmek için http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ewsubscription bu linkteki bulunan abone olduğunuz konuyu veya konuları seçip bilgilendirme seçeneklerini hemen aşağısında bulununan açılır seçim kurucuğundan ,istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Umarım sorunuzu doğru anlamışımdır saygılar |
Cevap: YARDIMMMM!! TAKİP ETTİĞİM KONULARA BİRŞEYLER YAZILDIĞINDAN HABERDAR OLNMAK İÇİ ÇOK TEŞEKKÜRLER :) SAĞOL ARKADAŞIM. BAKIYORUM VE DENİYORUM HEMEN |
Cevap: YARDIMMMM!! TAKİP ETTİĞİM KONULARA BİRŞEYLER YAZILDIĞINDAN HABERDAR OLNMAK İÇİ Merhabalar, ttli3 Beğendiğiniz konunun başında seçenekler butonuna tıkladığınız zaman bu konuya abone ol seçeneğini göreceksiniz. Oradan abone olarak haberdar olabilirsiniz. Bir de mesajlarınızı büyük harf yazımı ile yazmamaya özen gösterirseniz seviniriz. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM. |