![]() |
evde küçük çocuk var sorum olacak merhabalar.. sitenizi ders çalışma araştırması yaparken tesadüfen buldum ve gecenin bu saatine kadar takıldım çıkamadım :) harika bir site olmuş. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. neyse hemen soruma geçeyim. ben telkin mp3lerini indirmeye başladım ve gün içinde pc hep açık olduğundan sürekli playlist dönsün diye düşünüyordum. yalnız birden aklıma takılan bir soru oldu: evde 2,5 yaşında bir yeğenim var acaba onun küçük beyni için bu bilinçaltı telkinleri problem olur mu? pedagoga sormak gerek aslında ama belki burada konunun uzmanı vardır diye sormak istedim. mutlu çalışmalar dilerim iyi sabahlar :) |
Cevap: evde küçük çocuk var sorum olacak Merhabalar Biberiye actionsmile Hoşgeldiniz yanımıza. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz :) Telkinler anne karnındaki bir bebek için bile oldukça faydalı. Bunu üyelerimizin yorumlarından faydalanarak rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnızca çocukların duyabileceği şekilde sigara bırakma+depresyon telkinlerinin dinlenmemesini öneriyoruz. Bilinçaltlarında henüz bu gibi durumlarla ilgili kayıtlar olmadığı için bu telkinleri de duymaları gerekmiyor :) Diğer tüm telkinleri gönül rahatlığıyla duyabilecekleri şekilde dinleyebilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: evde küçük çocuk var sorum olacak alakanız için teşekkür ederim. bir de içimdeki paranoyalardan kurtulursam daha iyi olacak ama buna rağmen hepsini indirdim ve haftalık dinleme listesi bile hazırladım :) bakalım neler olacak, olumlu ya da olumsuz mutlaka yazacağım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM. |