Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Merhaba ben yeniyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/463776-merhaba-ben-yeniyim.html)

bryner 11-02-2010 04:05 AM

Merhaba ben yeniyim

Selam ben bu siteyle tanışalı pek fazla olmadı ne nedri ne değildir tam olarak bilmiyorum. Ama burda yazanlara göre etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama bu işlerin böle telkinle olabileceğine fazla ihtimal etmiyorum. Ön yargılı değilim onun için dinlemeye karar verdim. Ben son derece içine kapanık yalnız bir insanım. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Bu yüzden hep içime atıyorum. Kusura bakmayın buraya içimi döküyorum ama işte ne yapım. Hyatım iki üç öncesine kadar normaldi aslında ben normal olduğunu sanıyordum. Ama öle değilmiş sürekli içime kapanmam bir yerde patlayacaktı ve patladı. İnsanlarla iletişimim zayıf özellikle kızlarla. Biriyle konuşurken özellikle bir kızla adeta saçmalıyorum doğru dürüst konuşamıyorum. Bu yüzden çevremdeki insaların sayısı azalıyor. kendimi mutsuz hissediyorum. Ne yapmam gerekir ne etmem gerekir bir türlü bilemiyorum. Hayatım allak bullak. Adeta yaşayan bir ölüyüm. Bana yardım ederseniz sevinirim

Elektra 11-02-2010 09:13 AM

Cevap: Merhaba ben yeniyim

Alıntı:

bryner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584081)
Selam ben bu siteyle tanışalı pek fazla olmadı ne nedri ne değildir tam olarak bilmiyorum. Ama burda yazanlara göre etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama bu işlerin böle telkinle olabileceğine fazla ihtimal etmiyorum. Ön yargılı değilim onun için dinlemeye karar verdim. Ben son derece içine kapanık yalnız bir insanım. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Bu yüzden hep içime atıyorum. Kusura bakmayın buraya içimi döküyorum ama işte ne yapım. Hyatım iki üç öncesine kadar normaldi aslında ben normal olduğunu sanıyordum. Ama öle değilmiş sürekli içime kapanmam bir yerde patlayacaktı ve patladı. İnsanlarla iletişimim zayıf özellikle kızlarla. Biriyle konuşurken özellikle bir kızla adeta saçmalıyorum doğru dürüst konuşamıyorum. Bu yüzden çevremdeki insaların sayısı azalıyor. kendimi mutsuz hissediyorum. Ne yapmam gerekir ne etmem gerekir bir türlü bilemiyorum. Hayatım allak bullak. Adeta yaşayan bir ölüyüm. Bana yardım ederseniz sevinirim

Aramıza hoşgeldin. Sende dahil diğer bazı kişlerinde insanlardan neden çekindiklerini anlayabilmiş değilim. Hayır yani o da insan sen de farkınız ne? Biraz rahat olsana. İnsanların karşısında konuşamıyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz, onlarda kendini birşey zannedip sizi eziyorlar. Yapmayın böyle biraz güçlü olun.

seta* 11-02-2010 09:36 AM

hoşgeldin krzm67

cadi_bm 11-02-2010 09:45 AM

Hoşgellllllllllllllllddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cadi_bm 11-02-2010 09:47 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584087)
Aramıza hoşgeldin. Sende dahil diğer bazı kişlerinde insanlardan neden çekindiklerini anlayabilmiş değilim. Hayır yani o da insan sen de farkınız ne? Biraz rahat olsana. İnsanların karşısında konuşamıyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz, onlarda kendini birşey zannedip sizi eziyorlar. Yapmayın böyle biraz güçlü olun.

Wayyyy Mavişime bak yürü canım kim tutar seni 89778977

doris 11-02-2010 10:13 AM

hoş geldin.. yanımzda büyük gelişmelr göstericeğine eminim... mutlu paylaşımlar diliyorm...

muraturkom 11-02-2010 11:57 AM

Arkadaşımız olmana sevindik. İçine kapanık olduğunun ve bunun için çözüm aramaya başladığına göre çözümün yarısına gelmişsin. Çünkü bunu farkederek açıkça ifade etmek bile birey için önemli bir başarı. Sıra, iletişimi öğrenmene geldi. Yazılarımın içinde iletişim konusu var. istersen "beni kimse anlamıyor"konusuna bir göz atarsan. sonra devam ederiz.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...anlamiyor.html

SeLeNaS 11-02-2010 01:45 PM

Hoşgeldin byrner bak ne güzel anlatmışsın sorununu ,demekki hiçde saçmalayan biri değilsin.Kendini istediğinde daha güzel ifade edebiliyorsun demekki.
Maviş-cadıya katılıyorum karşındakinin senden ne üstünlüğü var ???

bryner 11-02-2010 08:05 PM

Hoşbulduk teşekkürler. İnşallah sorunlarımı aşacağım. Buna inancım var. Dediklerinizde haklısınız aslında

maviinci 11-02-2010 09:31 PM

hoşgeldin, arkadaşımm ::) gecikmişim ben ama canım sağolsun sevincli olsun mu?? ::)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM.