![]() |
Gece telkin dinledim bakarmısınız ? Merhabalar ben 2 haftadır telkin dinliyorum . listemi baya kabarttım 10 telkin var bunu geceleride takıp dinlemeye başladım bir süreden sonra bir gece kalktım telkini kapattım kulaklıgı çıkardım ama beynimin içinde hala daha kuşlar ötmeye devam ediyodu ve uzun bir süre... bu daha önce yine oldu bunun sebebi nedir iyi birşey mi ? |
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? gece öten dolaşan kuşlar da var hatta bizim buralarda baya gündüz kuşu gibi rahat rahat ötüyorlar... gece kuşlarını duymuş olmayasın ? |
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? çok fazla dinledikten sonra banada oluyor arada ama geçiyor hemen normal birşey oldugunu sanıyorum |
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? Benim camlar cift cam , disaridan ses gelmsenie imkan yok .Aynen bendede telkini kapatinca kus sesleri duyuyorum .Benim komsulardan klasik muzik dinleyen yok , ben telkini kapatinca beynimde devam ediyor muzzik. |
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? telkinleri eğer hoparlörünüz varsa ondan dinlemenizi tavsiye ederim örn:benim mp3 çaların bağlantı giriş yerine bilgisayarımdaki hoparlörü bağlıyorum gayet güzel oluyo ve kulağında bir ağrıda olmamış oluyo |
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? Alıntı:
|
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? slm aynı şeyi bende ney sesinde yaşadım gece telkini dinledikten sonra ertesi gün otobüste sanki halen aynı sesi duyuyordum acaba otobüsde bi neyzen ney üflüyordu da benmi görmedim ?? bence süreklilikle alakalı pc ekranında bi resime 1 dakika boyunca aralıksız baktıktan sonra da gözlerinizi başka bi noktaya mesela duvara çevirdip bi süre aynı resmi görmeye devam edersiniz gözlerinizi kırptıkca da görüntü netleşir.. acaba dinlemedigimiz zamanlarda telkinlerde devam ediyomu beynimizde ??? |
Cevap: Gece telkin dinledim bakarmısınız ? Korkulacak bir durum yok. Hemen hemen herkese olur bu.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 PM. |