![]() |
bir cvp lütfedermisiz telkinleri dinlemeye başlayalı 3.gün halsizlik,mütemadiyen yatma isteği,saçma sapan mevzuları anımsayıp üzülmek,hayata yenilmiş olma duygusu,(az önce aldığım hayatımın en kötü haberi,kullanılan silah görünmez... üstüne tuz biber) ÖLESİM VAR!!! |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz öncelikle selamlar. telkinler dalgalanma etkisi yaratmaktadır. bazı arkadaşlarımızda çok hafif bir şekilde, bazı arkadaşlarımızda derin bir şekilde etki etmektedir. bu gelip geçici bir zaman dilimi. yaşınızı bilemiyorum ancak yılların birikimi, belki biraz zaman alabilir. |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz açıkça söylemeliyim bu kadar çabuk cvp beklemiyordum!teşekkür ederim!miad ne kadar eski olursa etki o kadar fazlamı dersiniz:) |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz miad ile pek ilintili değil ancak yaşanmışlıklar ve kendimizde bıraktırdığımız etkileri önemli... unutmayın. anılar; anlam yüklediğimiz kadar değerlidirler. |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz elbette zira dediklerim espri babında.lakin unutulamaması gereken önemli bir noktada hadiselerin izlerinin derinliği(zincirleme isim tamlaması oldu:) bıraktığı etki kişiden kişiye değişir!ya özümseyerek,duyumsayarak yaşar yada önemsemeden öylesine! çokmu irdeledim?dua ile... |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz aynı olaylardan bahsediyoruz |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz he bide bu telkinlerden sonra algıda problem oluşmuş olabilir afedersiniz!teşekkür ederim beklemeyi hazetmeyenlerden olunca anında cvp güzel! hayırlı ve huzurlu akşamlar dilerim... |
Cevap: bir cvp lütfedermisiz Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:35 AM. |