![]() |
telkin içinde ki sesler ayrilması Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Sadece su sesi duyuyorum. Telki duymam gerekmiyormuydu? |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Ben de sadece su sesi duyuyorum. Acaba su sesini biraz azaltmak için equalizer ayarlarını değiştirmek mi gerekiyor. Metini okudum; yazılanlar etkileyici; ama dinlemek daha da keyifli olmalı. Bir kaç gün dinleceğim. Umarım arkadaki mırıtıları duyabilir ve anlam verebilirim.. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu MP3 LER İÇİN TŞKart56art56 |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu ben bişey sormak istiyorum ego ve suçluluk duygusnu aynı anda mı dinlicez |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Alıntı:
|
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhabalar arkadaşlar ben mp3 leri indirdim dinledim ama niye ben de bir değişiklik olmadı herkes yazmış ne değişiklik olduğunu ama ben paylaşamıyorum çünkü olumlu bir değişikliğim olmadı acaba neden ki |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Çok Teşekkürler |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhabalar ben yeni üye oldum . herkese öncelikle selamlar. bu cdleri yükleyemiyorum . nasıl indiriliyor bir iki örnek almak ve denemek istedim. yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu 7.21 yada 7.24 civarında aaaaa diye ses geliyor iki kez.o kimin sesi niye bağırıyor ne diyor? sesi çok fazla açarak dinlemiyorum ama dikkatli dinlediğim zamanlar o ses belli oluyor12389 umarım daha önce cevaplanan bi soruyu tekrarlamamışımdır^-^ |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu cevaplayan yokmuactionsmilediğer versiyonlarınıda dinlemekten sıkıldım değişiklik olsun bunu dinliyorum ama akşamları dinlerken ürperiyorum bırakıyorum o ses kimin, fondaki müziktenmi geliyor telkindenmi?krz56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 PM. |