![]() |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? çok gururlu olmam ...bazen yersizce..........aşırı gurur............ |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Seviyorum, kendimi yaa ::) Beğenmediğim bişey yok gibii sevincli |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Alıntı:
|
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? bende :P:P |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? eh severim kendimikrzm67krzm67krzm67 |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? kararsızlıkbir yapım var hafif de hassasım. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? hangimiz kusursuz ki sevmediğimiz yanlarımız elbette var, önemli olan bunların etkisini içimizdeki olumlamayla öldürmek tabi bu birden olmasada adım adım mutlaka olur:) |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Detaycılık, şüphecilik ve mükemmeliyetçilik.. Neler çektim bunlardan.. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? kuruntuluyum.kafama takmamam gereken şeyleri bazen aşırı önemsiyorum4897 |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? bu aralar doru durust ıletışım kuramıorum kımseyle... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? ben varımm ::) |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Benim en sevmediğim özelliğim malesef aşırı ağırkanlı ve üşengeç olmam. Acaba bunların giderilmesi için de bir telkin mevcut mudur? |
Benimde kendimde sevmediğim yön KARARSIZ biri olmam, herşeyi okadar ayrıntısına kadar düşünüyorumki 2 şeyin arasında kaldığım çok oluyor. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? En sevmediğim huyum ertelemek Fakat bunun üstesinden en kısa zamanda geleceğim |
|
|
|
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? yalniz degilmisimn demekki :)) |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? O zaman kimse yalnız değil :) Herkeste var galiba :D |
|
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Evet bu sitenin de en güzel tarafı bu zaten.Paylaştıkça güzelleşiyor herşey. Sadece bize ait sandığımız sorunların bile bir çoğumuzda var olduğunu görüp paylaşabiliyoruz.... :-))) İyi ki varsınız... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Benim en sevmediğim yönüm alttan almam, insanlarda gördüğüm yanlışlıklardan kendim utanıyorum. Bunu yenmeye çalışıyorum çünkü içimdeki avukat: "O yapmaktan utanmıyor, sen niye yüzlemekten utanıyosun, sen niye onun yüzüne bakmaktan utanıyorsun", deyip duruyor. Yenmeye çalışıyorum ama zaman alacak gibi. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? dusun2hımmm, bi düşündüm de ani karar değiştirme özelliğimi yani kararsızlığımı sevmiyorum...ama o da beni ben yapan şey sanırım ...music45 |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Sürekli alttan almayı ve kafaya takma özelliğimi beğenmiyorum. Bir de aman kimse kırılmasın tarzı davranışlarımı ... Kırılırsa kırılsın diyemiyorum malesef, hata yaptıklarında bile pek söyleyemiyorum :( |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? kendimizi yeterince sevdiğimiz zaman ve yeterli gördüğümüz zaman hayat bayram yerine dönecek..onay alma isteiği duyuyorum bazen.. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Sevgili Bluepebbles ve Big okyanus; Ben de sizler gibi sürekli kırgınlıklarını içine atan ve aman karşımdakini kırmayayım, bir tatsızlık çıkmasın diye sürekli alttan alan, ancak tahammül sınırları aşıldığında tepki gösteren bir insandım. Bazen içime ata ata biriktirip en olmadık zamanlarda patlayarak çoğu zaman haklıyken haksız durumuna düşüyor ve çevremden olumsuz tepki gösteriyordum. Şimdi düüncelerim pek içimde kalmıyor. Eğer birine bir şey söylenmesi gerekiyorsa bunu açık ve net bir şekilde söyleyebiliyorum. Ay kırılacak, üzülecek gibi aşırı hassas düşüncelerim kalmadı. Ama bunu söylerken de şunu belirtmek istiyorum içimde biriktirmiyorum derken patavatsız, kırıcı ya da bencil bir insan olduum anlamı çıkmasın buradan... Tam tersine düşüncelerimi yerinde ve zamanında sakin ve uygun bir biçimde dile getiriyorum. İnsanlar önce benden bu tepkiyi beklemedikleri için şok oluyorlar ama bir süre sonra bu da olumluya dönüşebiliyor inanın. Bence asla vazgeçmeyin... Devam edin farkı sizlerde göreceksiniz. Önce kendinize inanın. Bluegirlx'in de dediği gibi kendinizi sevin ve yeterli görün... Görün herşey ne kadar düzelecek... Sağlıcakla kalın... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Bir de ani parlama özelliğimi giderebilsem... sanıyorum en çok kaybetmeme neden olan özelliğim bu benim... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? karar verdiğim bir konuyu uzun süre devam ettirememem.. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? sabri ogrenemedim .. simdilik! bunu sevmiyorum ::) |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Harekete geçme problemim var. Yapmam gereken önemli acil bir işte olsa son dakikaya bırakıyorum. Yetiştiremeyince de kendime olan güvenimi kaybediyorum. Görevlerimi, sorumluluklarımı biliyor fakat yap(a)mıyorum. Kendimde en nefret ettiğim özellik bu ve inşallah bu gelişim sürecinde kurtulup daha aktif, daha enerjik ve de başarılı bir insan olacağım. derty |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Çabuk pes ediyorum. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Kendime hiç beğenmediğim yön ??? İlk aklıma gelen; biraz hırslı olmam. Her konuda hırs yapıyorum aslında. Biraz dizginlemek için çalışmam gerekiyor. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? başkalarını çok fazla önemsemek ve bu yüzden kendim olamamak |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Kendime karşı çok acımasız ve eleştirel olmam sanırım. Ama artık eleştirmicem söz. :zpzp: |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? eleştirmek ıyıdır aslında... yanlızlk duygusundna arınamıyorummmmmmmmmmm |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? o kadar yapıskanım ki, kendime bi yapısıyorum bi daha cıkmıyorum, örnegin bisey yapmam gerekiyor ve onu yapmak istemiyorum, yapmıyorum da, ama yapmıyorum yapmam lazım diye kendimi yiyiyorum, her an her dk söylenip duruyorum kendime, en sevmedigim huyum bu iste nefret ediyorum hatta, sülük gibi, kendi kendime diyorum yeter bi sus bi kes bi git, yok olmuyo, gercekten kendimden kacamıyorum bazen... kendimin tek düsmanıyım ve savasmaktan yoruluyorum... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? o kadar yapıskanım o kadar sülügümki, kendime bi yapıstım mı bi daha cıkmıyorum, bisey yapmam gerekiyor ve onu yapmayı istemiyorsam yapmıyorum, iyi hos yapmıyosun yani istedigin seyi yapıyosun, ama yok diger yanım devam ediyo ''ama yapmalısın, ama yapmazsan su yaparsan bu olur, ama yap, yapcaksın, hadi'' kendimin tek düsmanıyım, kendimle savasmaktan yoruluyorum, kendimden bazen kacmak istiyorum, yoruluyorum senden, yoruluyorum senden, yoruluyorum senden... |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Kendimi affetme ile ilgili problemim var. |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? çok sabırsızım hemen herşey olsun bitsin istiyorum ve bundan gerçekten nefret ediyorumm |
Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Sabırsızım,detaylarla çok boğuşuyorum sad456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM. |