![]() |
KLASİK MÜZİKLER KİME AİT Merhaba, Ben 4,5 aylık hamileyim. Yaklaşık 5 aydır telkinleri dinliyorum. Ego güven güçlendirici, suçluluk 2007 ve kendine güven 2007 klasik müzik versiyonlarını dinliyorum. Hamile olduğum içinde bu müziklerin kime ait olduğunu ve isimlerini merak ettim. Öğrenmem mümkün mü ? Teşekkürler. |
merhaba tubaka çok şekersiniz söylemeden edemeyeceğim ttli3 hamile olduğum için merak ettim demişsiniz ya, tebessüm ettim ttli3 hamilelikte klasik müzik dinlemenin bebeğe çok faydalı olduğu doğru.. kimlere ait olduğu konusunda ise bir fikrim yok sadanim bilen ya da bu anlamda önerisi olan arkadaşlar fikir belirteceklerdir size.. 4,5 ay sonra bebeğinizi kucağınıza alacaksınız ne güzel ttli3 sevgiler actionsmile |
Hamile olduğum için merak etme nedenim, Bethowen'ın daha etkili olmasıymış :) En azından bir taşla iki kuş vurmuş olurum :) İyi dilekleriniz için teşekkürler. |
Tekrar merhaba bu sitede kimse müziklerin kime ait olduğunu bilmiyor mu ? Teşekkürler. |
merhaba tubaka Ego güven güçlendirici nin klasik müziği Chaikovsky nin Kuğu Gölü balesinden kuğuların dansı bölümü Suçluluk taki müzik ise vivaldinin sağlıklı ve iyi müzükten anlayan bir bebeğin olmasını dilerm. |
İyi ki açmışsın bu başlığı tubaka sağol.O kadar dinledim merak da ettim kime ait çok güzel diye;ama hiç forumda sormak aklıma gelmemişt.SağolO0 |
Alıntı:
İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 PM. |