Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telepati (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telepati/)
-   -   Telepati Hakkında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telepati/7-telepati-hakkinda.html)

Pamukk 03-04-2008 06:16 PM

Ynt: Telepati Hakkında

ay 1985 yılında mı yazmış gunes bu adam! bravo!! ttli3

Resureksiyon 03-04-2008 06:50 PM

Bende telepatik yönümü geliştirmek isterdim bir arkadaşımın olmasını ve onunla konuşmadan birbirimizi algılamayı isterdim.
ama yazılanlar o ki, çok yakın bulduğun biri olmalıymış ben mi yanlış anladım acba dusun
ailemden kimse telepati yoluyla anlaşılabileceğine inanmıyorlar kimse uğraşmak istemiyor.
birisi benim telepati arkadaşım olabilir mi? ark5
(eğer sakıncalıysa uyaracağınızdan eminim sevinirim)

Sevgilerimle....

kürşad 20-04-2008 05:46 PM

Merhabalar
Telapati bence insanda doğuştan bulunan sonradan elde edilemeyecek yada geliştirilemeyecek bi yetenektir.Benim çok samimi olduğum bi arkdaşımla çok iyi bir telepatik bir iletişimimiz var ama söylediğim gibi yanlızca o arkadaşımla zaten sıradan sokakta gördün yada yeni tanıştığın bi insanla böyle bi iletişim sağlamak mümkün değil sevgi ve saygılarımla

lilo 27-05-2008 09:51 AM

Benimde ilgim,i çeken konulardan biri aslında

empati72 15-10-2008 05:56 PM

Bir benmi beceremiyorum bunu yaaa...Birisinin beni aramasını çok istiyorum ama bi türlü başaramadım bunu.Tam tersine tamamen iletişim koptu gitti. Bir gariplik var ama ne. dusun 88a

gül sultan 15-10-2008 10:44 PM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
çok guzel , butun parçayi tek tek okudum,

acaba diyorum karsimizdaki kisiyi telepati yoluyla ynlendireblir miyiz diye aklima kotu bir fikir geldi ama....
çok isime yarardi dogrusu!!
iyi gunler

insan nefsinin oyuncağı olmaya görsünn n9598hiç tavsiye etmemmm...Allahım s en akıl fikir verrrrrrrrr... 96...benimdee antenlerim çok açıkk bazen bu kaddar açık olmasaa diyorumm b456

hayat kadere inat 21-03-2009 03:52 PM

khkh56art56art56
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 35)
Mami ben anlayamadım tam olarak nasıl olduğunu ;D
Şimdi otobüste giderken birisinin kulağını kaşımasını falan sağlarsın en çok bu örnek verilirde tuvalette başka birisinin yerine yerine geçmeyide literature sen soktun yani :o

http://images.google.com.tr/images?q...m-Internet.jpg

3.tekil şahıs 04-08-2009 10:29 PM

Cevap: Ynt: Telepati Hakkında

Alıntı:

citoss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 40625)
Herkese merhaba,
telepati konusu son günlerde ilgimi çekiyor ve bu konuda özellikle şunu merak ediyorum. Benim hoşlandıgım biri var, onunda benden hoşlandıgını ama başlangıcta yanlıs davrandıgım için onun kendisini geri çektiğini biliyorum. Bu kişinin beynindeki düşünceleri telepati yoluyla değiştirmem onunla sürekli telepati kurmaya çalışıp hakkımdaki önyargılarını ya da kaçmasına neden olan seyleri düşüncelerinden temizleyebilir miyim? böyle bir sey mümkünmüdür.
Yoksa ben telepati bilimini yanlış mı yorumladım ne dersiniz... Yani sanki onunla telepati yoluyla konusup yüzüne söyleyemediklerimi bu yolla söyleyip kendimi aklayabilirmiyim ya da bana karsı tavırlarının yönünü değiştirmesi için onu bu yolla ikna edebilirmiyim merak ettim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

bu mesaj uzerıne bır kıtap onerısı gelmıstı..

ben de bunun uzerıne bır sey paylasmak ıstedım,bır arkadasım okudugu bır kıtaptakı yontemlerı uygulayarak senın yapmayı ıstedıgın seyı yapmıs ıdı ..12389

NonStop? 31-12-2009 08:38 AM

Cevap: Telepati Hakkında

Telepati azda olsa bende yapabiliyorum. Geçenlerde tesadüfen anneminde yapabildiğini farkettim, şaşırdım. O farkında değil ama :D

NonStop? 31-12-2009 08:40 AM

Cevap: Ynt: Telepati Hakkında

Alıntı:

citoss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 40625)
Herkese merhaba,
telepati konusu son günlerde ilgimi çekiyor ve bu konuda özellikle şunu merak ediyorum. Benim hoşlandıgım biri var, onunda benden hoşlandıgını ama başlangıcta yanlıs davrandıgım için onun kendisini geri çektiğini biliyorum. Bu kişinin beynindeki düşünceleri telepati yoluyla değiştirmem onunla sürekli telepati kurmaya çalışıp hakkımdaki önyargılarını ya da kaçmasına neden olan seyleri düşüncelerinden temizleyebilir miyim? böyle bir sey mümkünmüdür.
Yoksa ben telepati bilimini yanlış mı yorumladım ne dersiniz... Yani sanki onunla telepati yoluyla konusup yüzüne söyleyemediklerimi bu yolla söyleyip kendimi aklayabilirmiyim ya da bana karsı tavırlarının yönünü değiştirmesi için onu bu yolla ikna edebilirmiyim merak ettim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Evet yapabilirsinart56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 AM.