![]() |
Ynt: Telepati Hakkında ay 1985 yılında mı yazmış gunes bu adam! bravo!! ttli3 |
Ynt: Telepati Hakkında Bende telepatik yönümü geliştirmek isterdim bir arkadaşımın olmasını ve onunla konuşmadan birbirimizi algılamayı isterdim. ama yazılanlar o ki, çok yakın bulduğun biri olmalıymış ben mi yanlış anladım acba dusun ailemden kimse telepati yoluyla anlaşılabileceğine inanmıyorlar kimse uğraşmak istemiyor. birisi benim telepati arkadaşım olabilir mi? ark5 (eğer sakıncalıysa uyaracağınızdan eminim sevinirim) Sevgilerimle.... |
Ynt: Telepati Hakkında Merhabalar Telapati bence insanda doğuştan bulunan sonradan elde edilemeyecek yada geliştirilemeyecek bi yetenektir.Benim çok samimi olduğum bi arkdaşımla çok iyi bir telepatik bir iletişimimiz var ama söylediğim gibi yanlızca o arkadaşımla zaten sıradan sokakta gördün yada yeni tanıştığın bi insanla böyle bi iletişim sağlamak mümkün değil sevgi ve saygılarımla |
Ynt: Telepati Hakkında Benimde ilgim,i çeken konulardan biri aslında |
Ynt: Telepati Hakkında Bir benmi beceremiyorum bunu yaaa...Birisinin beni aramasını çok istiyorum ama bi türlü başaramadım bunu.Tam tersine tamamen iletişim koptu gitti. Bir gariplik var ama ne. dusun 88a |
Ynt: Telepati Hakkında Alıntı:
|
khkh56art56art56 Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Telepati Hakkında Alıntı:
bu mesaj uzerıne bır kıtap onerısı gelmıstı.. ben de bunun uzerıne bır sey paylasmak ıstedım,bır arkadasım okudugu bır kıtaptakı yontemlerı uygulayarak senın yapmayı ıstedıgın seyı yapmıs ıdı ..12389 |
Cevap: Telepati Hakkında Telepati azda olsa bende yapabiliyorum. Geçenlerde tesadüfen anneminde yapabildiğini farkettim, şaşırdım. O farkında değil ama :D |
Cevap: Ynt: Telepati Hakkında Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 AM. |