Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telepati (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telepati/)
-   -   Yazmakta & Telepatiye Giriş => Umut YAVUZ farkıyla. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telepati/620896-yazmakta-amp-telepatiye-giris-gt-umut-yavuz-farkiyla.html)

Yazmakta 21-03-2012 02:02 PM

Yazmakta & Telepatiye Giriş => Umut YAVUZ farkıyla.
 
http://www.yazmakta.com/wp-content/u...giri%C5%9F.png

Telepati konusunda hiç bir bilgiye sahip olmayan bir kimse için bile, “zihin-okuma” konusundan az veya çok haberi vardır. Esas olarak telepatiyi tanımlamak gerekirse zihinden zihine haberleşme olarak tanımlanabilir. Televizyon programlarında ve bir çok Türkçe kaynaklarda bundan Duyular dışı algılama olarak bahsedilir. Bunun dışında Duyular dışı algılama bütün psişik yetenek ve oluşumları içine alan bir başlıktır.

Telepatiye Geçiş

Mesafenin telepati için hiç bir sınır teşkil etmediği, bilimsel çalışmalar ile çok önceden keşfedilmiştir. Telepati yeteneği hemen hemen her insanda bulunmaktadır fakat bu yeteneğin yoğunlaşması kişiler arasındaki istek ve heycansal uyumun etkisi olduğu saptanmıştır. Belkide bundan dolayı birbirine aşık olan 2 insan konuşmaksızın birbirlerini anlayabilmektedirler. ” Gözden uzak, gönülden ırak ” özdeyişi, telepati konusunda anlamını yitirmektedir.

Esas olarak telepati zihinden zihine yapılan haberleşmedeki düşüncelerin sessiz dilidir. Çok mümkündür ki, tarih öncesi devirlerdeki insanlar zihinsel haberleşmede insanlar son derece başarılıydılar.


Umut YAVUZ
Parapsikoloji ve Kişisel Gelişim Blogu


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.