![]() |
Telkin Merhabalar, Benim bildigim, bilincaltina yollanan telkinler ne kadar amatorse o kadar tehlikelidir. Yani, ancak sahasinda soz sahibi bir psikiyatrist bu tur telkinler yapabilir bence...-biri bence'yi mi cagirdi :)- Scientology'de insanlari hipnotize ederek somuruyorlardi diye hatirliyorum, buranin somuru havasi yok, en azindan para istemiyor kimse :) Ama guvenemiyor insan iste. Guvenemiyorsan kapi sag ust kosede, diyeceksiniz, ona da lafim yoktur :) Ha, bir de video'nun bir kismini izleme firsati buldum, 'Dile gelen olagelir'imizi hatirlatti bana...:) |
Telkin Merhaba Cebir; Aslında subliminal cd'ler konusunda yanlış bilinenlerden biriside bu tür cd'ler hazırlayan kişilerin doktor psikiyatrist olması gerektiğidir. Dünyada subliminal cd konusunda faaliyet gösteren yüzlerce site vardır ve bunların neredeyse hiçbirisini hazırlayanlar doktor değildir. Şu anda dünya'da en ünlü site Vendy 'nin sitesi.O da diğerleri gibi psikyatrist değildir. Türkiye'de böyle cd'ler yapan Nil Gün vardır.1968-1972 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda okumuştur.Sitesinde böyle yazmaktadır. Ben Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü Mezunuyum. Yani bu konular hakkında bir istatistiki bilgiler sizin iddianızın tam tersini göstermektedir. Özetle tedavi olmadığını zaten site girişinde belirtiyoruz.Dileyen destek olarak burada yapılan çalışmalardan faydalanabilir.Dileyen güvenir dileyen şüphe duyar. |
Bilgi bombardımanı Merhaba cebir bence seni şüpheye düşüren,günümüzde insanların bilgi bombardımanına maruz kalması.her şeyin,her metanın binbir çeşidi var.insanların kafası karışıyor.Ama bir veya bir kaç tanesi doğru ve insanlara yararlı.siteyi şöyle önyargısız,dikkatle incelersen;bu siteye bir şekilde ulaştığın için kendini şanslı saymalaısın.dikkat edersen sitedeki konular ve kişiler saygılı,kendini geliştirmeye meyilli,düzgün insanlar.çoğuda hayatını gerçekten ya değiştirmiş ya da değiştirmek üzere.karar senin,içgüdülerin seni zaten yönlendirir.Hoş ve hoşçakal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:11 AM. |