![]() |
Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı:
Ne diyorsunuz bu işe ya da sizin hayattaki kızgınlıklarınız nasıl? |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? o kadar felsefeye gerek yok . kızarım içimde az kin kalır ardından geçer . |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? benim içimde ki kızgınlıklar özellikle geçen olay hakkında kendımı savunamamış gerektıgı gıbı davranamamışsam ve karsımdakı benı ezmısse kızgınlığım yıllar gecsede ıcımde kalıo sankı ılk gunkı gıbı benı aglatıo uzuo ama başka bıse yapamıo.. |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı:
(Ben sanıyorum ki, her şey o zamankiyle aynı. Halbuki aradan 8 9 sene geçmiş, bu olan bitenlerle benim muhatap olmam şahsi bir şey değil. O zaman o anda orada kim olursa olsun ona aynı şekilde davranmaya çalışacaklardı.) Derken, bu arkadaş bana; enes, sen şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi misin, dedi. Ben şok oldum, sen o kadar yaz, adam sana şaka mı yapıyorsun, desin. Durdum, bi düşündüm. O sıralar hayatimdegisti yle yeni tanışıyordum y789 Ya dedim, bu işte bir şey var, saçmalıyorum ben dedim ooo67 O an şaka yaptığımı söyledim.. Güldüm falan filan. Belki de, bu sözü o an görüp idrak edebilseydim çok daha farklı olacaktı.. Ama hayırlısı böyleymiş, diyorum :)) Karşımdaki bana şunu yaptı, bu şu anlama gelir, o zaman bu bana düşman ya da benim kötülüğümü istiyor gibi saptamalar hayatımızı olumsuz yönde etkiliyor.. Çünkü yeryüzünde 7 milyar insan var diyelim, işte bir olay karşısında 7 milyar farklı tepki oluşabilir..:)) Sanıyorum, Işık Elçi'nin söylediğiyle paralel bir şey :)) |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? insan olarak çoğumuz bize zamanında kötülük yapmış bizi kızdırmış olan insanların bir şekilde bunun karşılığını bulmasını isteriz. hatta bu karşılığı biz kendimiz ona vermek isteriz. ama bence bunlara verilebilecek en güzel karşılık "bizim değişmiş olmamız" dır. çünkü biz değiştikçe karşıdaki ne kadar kızdırırsa kızdırsın biz artık kızmıyorsak yada kızamıyorsak değişmişiz demektir ve kızdıran da karşılığını "kaale alınmayarak" bulmuş demektir.krzm67 |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı:
Canım benim sen kendine kızıyorsun. Suçluluk telkini bunu halleder. Eskiden ben de kendime çok kızardım. Sürekli kendime söylenirdim. Niye böyle yaptın, niye bunu dedin. Şimdi daha yerli yerinde ve olması gerektiği gibi buluyorum davranışlarım olsun konuşmalarım olsun. Bence bu duygunla baş etmelisin. Diğer insanlara kızmamaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki ben kızınca değişmeyecek bir şeyler. Ben kızsam bağırıp çağırsam da hiç bir şey değişmeyecek. Onun yerine aklı başında cümleler kurup belki değişimine vesile olmayı amaçlıyorum. Önce kendime güzel cümleler kurmayı öğrendim şimdi başkalarına bunu yapmaya çalışıyorum. Onlar da değişime hazır olduklarında etkileceneklerdir bu sözlerimden. Kendine kızmaktan vazgeç. Her şey çok güzel olacak. ;) |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? Maviinci ne güzel bir anını paylaşmışsın. Belki de olaylar karşısındaki tepkilerimizi seçebilmek güzel olurdu. O an zaman dursa bir kaç şık çıksa biz içinden en mantıklısını seçebilsek. Çok mu fantastik oldu? :) |
Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? Eğlenceli bence de çok haklısın. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:32 AM. |