![]() |
Cevap: Sosyallik=Huzursuzluk.. ? sevgili pappatya bu asosyallik durumu özgüven eksikliği ve kendimizi gereğince sevmemekten geliyor bence.özgüven artırıcı telkin ve olumlamaları uygulayabilirsin...sevgiler...actionsmile |
Cevap: Sosyallik=Huzursuzluk.. ? aslında durum şu. onlar digital sosyallikten memnun ve başka birşey yapmaya ihtiyaç duymuyorsa onların kendileri ile ilgili bir sıkıntısı yoktur. oturup hayatın güzelliklerinden uzak dururlar. ama bu senin için bir sorunsa o zaman sıkıntı da senin içindir. evde oturup birşeyler yapmak için çabalamazsan hayatını eve mahkum edersin. bugun sıkıntı, sosyal fobi derken bunalımlar yaşamaya başlarsın. kendine yapmaktan zevk aldığın bir alan bul. şu an seni tanımadığım için tavsiye olarak da birşey yazamıyorum. ama illaki vardır. facebook olayına gelince benim facebook yok mesala. kafam ağrımıyor. sana kapat demiyorum ama hayatını onun etrafında dolandırma. araç olsun senin için. mesala birşeyler yapmak için ön ayak olsun. |
Cevap: Sosyallik=Huzursuzluk.. ? Alıntı:
Alıntı:
Papatyacım sen de bu asosyallik sorununu telkinleri dinleyerek ve ufaktan toplum içinde fikrini söylemeye başlayarak aşmaya çalışabilirsin.Telkinler bende çok işe yaramıştı.Ama dediğim gibi aynı zamanda yeni girdiğin ortamlarda yavaş yavaş fikrini söylemekle başla.Lafı toparlayamam rezil olurum diye düşünme.Zamanla alışıyorsun.Her şey gönlünce olsun.actionsmile |
Cevap: Sosyallik=Huzursuzluk.. ? Sevgili Pappatya şunu hiç bir zaman unutma sen değerlisin. Her insan değerlidir. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü de önemli değildir. Sen kendile ilgili ne düşünüyorsun? Sen kendini nasıl tanımlıyorsun? Sen kendini nasıl görüyorsun? Sosyal olduğunu düşünüyorsan öylesindir. Bu bir kaç sitede aktif olmamakla ölçülemez. Hayatın öyle dönemleri olabilir bu sitelere sık girip aktif olduğun . Ama artık sıkılmış olabilirsin. Düşünsene sürekli o ne demiş, kim ne yorum yapmış, kim ne paylaşmış... Dön dolaş aynı şeyler. Bu siteleri sık kulanmayı tercih etmeyebilirsin de. Kimse sana bu nedenle tuhafsın, diyemez. Şu slogana bayıldım. "Hayat sokaklarda" sen de bunu arkadaşlarına söyleyebilirsin :D face in başında saatler harcayacağına çık temiz havada bir yürüyüş yap insanlara gülümse kim bilir belki de yeni arkadaşlarla bile tanışabilirsin. Mutlu kal... |
Cevap: Sosyallik=Huzursuzluk.. ? Hepinize çok teşekkür ederim, telkinleri dinliyorum ve bundan sonra bunu aşmak için üstüne gideceğim. Bundan sonra sosyallik = huzur filan olacak benim için y789 Çok çok teşekkürler 956k Mutlu günler blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |