Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   sizce karşı cinsin bize olan ilgisi,sevgisi,beğenisi niçin hepimiz için çok önemlidir (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/619394-sizce-karsi-cinsin-bize-olan-ilgisisevgisibegenisi-nicin-hepimiz-icin-cok-onemlidir.html)

imported_Angel 31-07-2011 09:26 PM

sizce karşı cinsin bize olan ilgisi,sevgisi,beğenisi niçin hepimiz için çok önemlidir
 
Arkadaşlar sizi bilmem ama bana hayatta en mutluluk veren konu, karşı cins tarafından beğenildiğimi hissetmek...bunu rüyamda bile görsem gerçek bile olmasa çok mutlu oluyorum ve dünyadaki hiçbirşey beni bu kadar mutlu edemiyor...sizde de durum öyle mi ? öyle değilse bile hepimiz karşı cins tarafından beğenildiğimizi öğrendiğimizde beğenmediğimiz birisi bile olsa en azından gururumuz okşanmıştır öyle değil mi ?

peki sizce karşı cinsin beğenisini kazanmak niçin bizim için bu kadar önem taşıyor ? acaba birisi bizi beğendiğinde içimizdeki hangi zayıf duygumuzu güçlendirmiş oluyoruz ki hoşumuza gidiyor ?
acaba kendimizi sevmiyoruz ve sevgi ihtiyacımız böyle mi kapanıyor ?
yada beğenilmek bize değerli olduğumuzu mu gösteriyor ?
veya başka herhangi bir sebep mi ?
hangi duygusal nedenden dolayı bir insan karşı cinsin beğenisini kazanmayı şiddetle ister ve bunu yapabilmek için ciddi efor sarfeder ?

Işıldayan Safir 31-07-2011 09:56 PM

Cevap: sizce karşı cinsin bize olan ilgisi,sevgisi,beğenisi niçin hepimiz için çok ön
 
Eğer hiç hoşlanmadığım biriyse beni beğenmesi bana rahatsızlık verir. :))

Bu konuda çooookkk fazla cümle kurabiliriz ve bir sürü de teori yaratabiliriz. Ben biraz farklı bir açıdan yaklaşıcam yalnız. Tatlım benim bu konudaki görüşüm şöyle. Bu durum daha çok korumacı ailelerde yetişen kişilerde daha yoğun hissediliyor gibime geliyor. Çünkü bu kategoriye giren kişilerde başkalarının düşünceleri çok daha önemli oluyor. Başkalarına da, başkalarının fikirlerine de fazlaca bağımlı oluyor. Bu görünmeyen sebep. Görünür sebep hep klasik cümlelerden oluşuyor... O beni beğeniyor, o bana saygı duyuyor, o bana önem veriyor, vs... Eeee yaaa sen? diyesim geliyor yani. Bağlı ilişkilerde de bunlar vardır ama benim bahsettiğim durum bağımlı kişilere özel. :))

Eğer ailen çok korumacıysa, isteklerin engellendiyse, bir şekilde kendini aşamadıysan aile nedeniyle bu durumu gözden geçirmeni öneririm.

Sevgiler. actionsmile

_roxie_ 01-08-2011 04:52 PM

Cevap: sizce karşı cinsin bize olan ilgisi,sevgisi,beğenisi niçin hepimiz için çok ön
 
Benim ailem hiç korumacı değildir ama aynı durum benim için de geçerli...Hayatımda aşk olmazsa mutlu olamayacağımı düşünüyorum...

Işıldayan Safir 01-08-2011 04:54 PM

Cevap: sizce karşı cinsin bize olan ilgisi,sevgisi,beğenisi niçin hepimiz için çok ön
 
Alıntı:

_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803837)
Benim ailem hiç korumacı değildir ama aynı durum benim için de geçerli...Hayatımda aşk olmazsa mutlu olamayacağımı düşünüyorum...

Ayy hayatım o herkes için geçerli tabii ki. Aşksız, sevgisiz yaşanır mı hiç? girlhaha Hani yaşanır, yaşanır daaaa nasıl yaşanır diyorum. :DD


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.