![]() |
Öfkeden arinmak ?!& Merhaba forum kardeşe önceliklee 956k956k Şöyle bir keşfim oldu kendimde. Bişeylere öfkelendiğim ve bunu içime attığımda SİVİLCE yapıyooy789Reikiye göre de sivilce ve siyah noktalar birikmiş öfkeden olurmuş. Velhasılı kelam aşağıdaki smil56iki seçenek dışında ne yapılabilir? a. bağırmak, haykırmak bir yerlerde( ki bu öfke bazen bir duruma karşı oluyor kişiye değil de) b. içine atmak -> sivilce |
Cevap: Öfkeden arinmak ?!& Olabilir. Herkeste yansımaları farklı olabiliyor tabii. Bir bağlantı kuralım o halde. :) Öfkemize hakim olduğumuzda, otokontrol sahibi olduğumuzda ve olayların üzerinde gereğinden fazla durmadığımızda sinirimiz geçip gider. Ama kızgınlığımızın zararı kendimizedir. O halde sivilcelerle oynayıp durduğumuzda nasıl cildimizde kalıcı hasarlar oluşursa aynı şekilde öfkemizi beslemek, olumsuz olayların üzerinde fazlaca durmak da ruhumuzda kalıcı izler bırakır. Yaşadıklarımızdan ne şekilde etkileneceğimiz o anki tavrımıza ve ne şekilde hareket ettiğimize bağlıdır. Sevgilerimle. :zpzp: |
Cevap: Öfkeden arinmak ?!& Alıntı:
|
Cevap: Öfkeden arinmak ?!& Alıntı:
|
Cevap: Öfkeden arinmak ?!& Öfke ve stres'in beyin hücrelerini öldüren bir etkisi olduğunu duymuştum, yani "bana kafayı yedirdi" deriz ya birazda bu ifade doğru galiba... Ben ortamı değiştirmeden yanayım birisine öfkelendiğimde, fakat bu imkan yoksa arkadaşlar en iyisi o an biraz durup sessiz kalmak, bazen karşınızdakini sinir ediyor ona fırsat vermöemiş oluyorsunuz. Fakat bu kişi özel yaşamınızdan biriyse bu durumdan kaçınamıyorsanız, hayat kısa ve çok değerli, özelinizi sıkı bir şekilde sorgulamanız gerekiyor... ve duygu alışverişini kesmek... Beyin hücrelerini öldürmekten iyidir:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 PM. |