![]() |
Kadınlar mı Zeki, Yoksa Erkekler Aptal mı? Yapılan birçok araştırma erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu göstermektedir. Araştırmalar sonucunda birçok teori öne sürülmüştür. Erkek beyninin, kadın beyninden daha büyük olduğu bu sebeple erkeklerin daha zeki olduğu bunlardan bir tanesi.. Yine yapılan başka bir araştırma sonucuna göre; toplumun değişik noktalarından ve değişik iş grupları ve sosyal mensuptan; denek olarak alınan kadın ve erkekler teste tabi tutulduğunda erkeklerin İQ seviyesi kadınlardan daha yüksek çıkmıştır. güzellikBaşka bir araştırma sonucu da şu şekilde; dünya üzerinde çalışan erkek ve kadınlar incelendiğinde üst düzey ve zeka gerektirecek işlerde %90 erkeklerin çalışmakta olduğu tespit edilmiştir. Bütün bu veriler erkeklerin; dünyayı yönettiği, beyin yapılarının daha büyük olduğu, İQ düzeylerinin daha yüksek olduğu sonucunu verse de, evde her zaman kadının sözü geçmektedir. Yani sosyal hayatta kadın daha ön plandadır. Bu durum ise yukarda saydığımız bilimsel verilerin hepsini kenara iterek, kadını daha zeki kılar. Sormadan geçmeyeceğim sizce kadınlar mı zeki, yoksa erkekler mi aptal? Ne dersiniz?(ALINTI) |
Cevap: ? Her iki seçenek de aynı kapıya çıkıyor sanırım. Bu sorudan yola çıkarak verilecek her cevap kadınların daha zeki olduğu tezini güçlendirecektir. Eşitlikten yana olsam ve bu tür ayrımları saçma bulsam da soruya göre cevap vermek zorundayım. girlhaha Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: ? Konunun başlığı biraz garip ve yetersiz ve bilgi vermeyen bir başlık değil mi sanki? Bir de konuyla konunun açıldığı subforum alakasız değil mi? |
Cevap: ? Böyle soruların hiç bir zaman kesin bir sonucu olmayacak hep bir acaba ama kendi penceremden İNSANOĞLU ZEKİ varlık kadınmış erkekmiş ne farkeder diyorum :))) (politik bir cvp vermek değildi niyetim tüm samimiyetimle cvpladım.) |
Cevap: Kadınlar mı Zeki, Yoksa Erkekler Aptal mı? Bu tür şeyleri ölçmeye yönelik yapılacak her eylem havada kalacaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 PM. |