Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   ne dersiniz.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/531276-ne-dersiniz.html)

blue jaloon 18-04-2010 06:48 PM

Cevap: ne dersiniz..

düsünüyorum demin beri beyazdan baska renk gelmiyo aklima
lütfen beyaz olsun:)

gulumser 18-04-2010 07:14 PM

kişisel gelişim sitesinde evinizi ne renge boyatacağını bizlere soruyorsunuz....enteresan...

blue jaloon 18-04-2010 08:12 PM

fikir alisverisi iyidir
kaldiki sitemizi benimsedigini gösterir.

gulumser 18-04-2010 09:59 PM

burda dikkat çekmek istediğim konu son zamanlarda sitede kişisel gelişimlerden tamamen uzak son derece gereksiz ve saçma paylaşımlara yer verildiğidir...

blue jaloon 18-04-2010 10:49 PM

Alıntı:

gulumser Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 669966)
burda dikkat çekmek istediğim konu son zamanlarda sitede kişisel gelişimlerden tamamen uzak son derece gereksiz ve saçma paylaşımlara yer verildiğidir...

ben sacma gereksiz bisi göremiyorum
herkes neyin ne oldugunu biliyo tecrübeli.
alamayanlar düsünsün.

ceylan84lum 18-04-2010 11:15 PM

Alıntı:

gulumser Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668627)
kişisel gelişim sitesinde evinizi ne renge boyatacağını bizlere soruyorsunuz....enteresan...

evet efendim evimin rengini soruyorum..size değil tabi ilgilenen arkadaşlarıma..neden agresif bi söylemde bulundunuz idrak etmiş değilim..
renklerde sonuçta kişisel gelişimle alakalı öle değil mi ...ama bilinçsiz bir paylaşımda bulunduysam da es geçin efendim yorum yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi..sizlerin bilinçli paylaşımlarıyla bilgilenmek isteriz..

iyi ki varsınız..mutluluklary789

ceylan84lum 18-04-2010 11:16 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668432)
düsünüyorum demin beri beyazdan baska renk gelmiyo aklima
lütfen beyaz olsun:)

valla babama söledim artık dediklerinizi hangisi kafasına yatarsa boyatır..çoooooooooookkkkkkkkkk teşekkür edrim biricik arkadaşım...iyi ki varsınactionsmile

cymbella 18-04-2010 11:49 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670404)
valla babama söledim artık dediklerinizi hangisi kafasına yatarsa boyatır..çoooooooooookkkkkkkkkk teşekkür edrim biricik arkadaşım...iyi ki varsınactionsmile

rengi bize de hbr verirmisin rica etsem ben mrkederim y789çatlarım

ceylan84lum 23-04-2010 05:57 PM

canım babam lavantayla kreme boyatmış..güzel oldu diyo..ee adam hanımının sözünden çıkamadı demek ki..annem lavantatyı çok severde..y789

teşekkür ederim arkadaşlarım ..Allah a emanet olun

cymbella 23-04-2010 08:35 PM

aaaa bak o da çok güzel bi kombinasyon olmuştur eminim.çok şeker olmuştur.eee tabi bayanların fikri önemli deil mi.girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM.