Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Tepkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/502-tepkiler.html)

hayatimdegisti 15-12-2006 01:16 PM

Tepkiler
 
Bu site ilk kurulduğu dönemlerde oldukça pratik bir yöntem olduğu için acaba kimler tepki gösterecek diye düşünmüştüm...
Acaba kişisel gelişim uzmanlarından bir tepki gelir mi?Tepki geldi ancak olumlu tepkiler geldi..Çünkü bir çoğu zaten subliminal nedir biliyorlardı.

Çeşitli ülkelerden (Kanada Amerika Almanya) gibi ve yurtiçinden hipnterapistler,psikoloijk danışmanlar,Doç Doktorlar,Psikologlar,Nlp uzmanları,Eft Uzmanları,Kişisel Gelişim Uzmanları,Reiki Masterlar,Danışmanlık Firması Sahipleri ,Eğitim verenler hepsi iyi dileklerini ilettiler ve sadece bununla kalmayıp kendileride bu sitede yayınlanan mp3 leri kullandılar.
Çevirisini yaptığımız onlarca script 1000 üzerinde Türk doktor ve psikolog hipnoz uzmanının üye olduğu bir mail grubunda teşekkür mesajı ile yayınlandı.

Bu oldukça sevindirici...

Zaten ben de herzaman ifade ediyorum.Tüm kişisel gelişim yöntemleri birbirleri ile benzeşir.Burada hiç bir zaman diğer kişisel gelişim çalışmaları yok sayılmaz.Kimisi eft ile hayatını değiştirir,kimisi reiki'de aradığını bulur,kimisi kişisel gelişim seminerlerine katılır...Subliminal telkinlerde kşisel gelişim yöntemlerinden bir tanesidir.



Bu sitede ki mp3 lerde insanların kendilerini geliştirmenin nasıl bir şey olduğunu öğrenmeleri için bir ilk adımdır.Kişisel gelişimin faydasının farkına varan kişiler bu konuda daha çok gayret sarfedecek ve tüm diğer yöntemlerede açık olacaklardır...



Geçenlerde bir üyemiz mesaj göndermiş.Bir başka sitede bir kişi subliminal'i ve scriptleri eleştirmiş....Elbette bir şeyler yapıyorsanız bir şeyler üretiyorsanız taş atanlar olacaktır.İlginç olan kişisel gelişim uzmanlarından değil şahısdan eleştiri gelmesi.Kendisini gerçekleştirememiş arayış içerisinde olan şahıslar elbette burada yapılanlara çamur atarak kendi savundukları yöntemlerin en iyi olduğunu ifade etme gayreti içerisinde olabilirler...
Ben her taş atana cevap vermeyi düşünmüyorum.

Burada görev birazda sizlere düşüyor.Siz olayı sahiplenip bu kişileri ciddiye alıp almayacağınıza karar veriniz.










hayatimdegisti 16-12-2006 06:03 PM

Ynt: Tepkiler
 
Genel olarak yorumlar ,siteye olan ilgi ve insanların olaya bakış açısı gayet olumlu.Motive edici sözler,teşekkürler, övgüler bunlar çok güzel ve benim için çok değerli.

Ancak zaman zaman direk olmasa da dolaylı olarak site hakkında olumsuz fikir bildirenler mevcut... Başka forumlarda yazan böyle bir iki kişi var.

Bunları ayırmak gerekirse...

1.Grup diyor ki:Telkinler duyulmuyorsa etki etmez.Bu sadece plasebodur.Sesi sonun kadar açıldığı halde duyulmaması gösteriyor ki bu telkinlerin hiç bir etkisi yoktur...

Cevabım:Telkinlerin etkileri olduğu hatta her bir cd 'nin farklı farklı etkileri olduğunun bir çok örneği mevcut.Zaten farklı telkin dinlenildiğinde farklı etki ortaya çıkıyor.Örneğin kilo verme telkini aynı zamanda erken ve zinde uyanmayı sağlıyor.Suçluluk duygusu telkini dik yürüme etkisi yaratıyor.Telkinleri dinleyenler zaman zaman çok okumuş gibi başlarında bir ağırlık hissediyorlar.Televizyon izleme isteği azalıyor vs...

Bu örnekler çoğaltılabilir....Ancak bu örnekler ne kadar çoğaltılırsa çoğaltılsın duyulmayan telkin etki etmez diyerek dinlemeyenler kendileri bilirler.


2.Grup:Birinci grup hiç etki etmez diyordu.İkinci grup ise çok etkilidir dikkat diyenlerin grubu.Bu grup diyor ki kişisel gelişim için dinlediğiniz olumlu sözler çok etkilidir hatta o kadar etkilidir ki zararı dokunabilir.

Buna cevabım ise şudur.Uzun senelerdir yurtdışında bir çok böyle cd hazırlayan siteleri ziyaret ettim.Hiç birinde ben şunu dinledim zararı dokundu diyen görmedim.
Bir görüşe göre bilinçaltımız kendisine faydalı olanı alıp faydalı olmayanı zaten kabul etmemektedir.

Ancak hemen şunu belirtmeyelim scriptler çalışmamızda oldukça önem arzediyor.Daha önce kullanılan scriptleri kullanıyoruz.Kendimiz herhangi bir metni uydurup mp3 yada cd haline getirmiyoruz.Bu nedenle cd mp3 hazırlanırken kullanılan metinler önemlidir...






Özetle bana doğru bakış açısı nedir derseniz....
Tüm dünya kişisel gelişim cd lerini kullanıyor kendilerini geliştiriyorlar bu sayede daha verimli çalışıyor daha çok üretebiliyorlar.
Biz neden bu tür cd ler kullanmayalım ki...
Elbette bu konular ülkemizde yeterince bilinmediği için kimisi hiç bir etkisi yoktur kimisi ise çok etkilidir zararlıdır diyerek kafa karıştırmaya çalışacaktır.
Bunları normal karşılıyorum...

Sitemizden faydalanıp hiç bir mesaj yazmayan yüzlerce kişi var.Bu üyelerimizden de rica ediyorum.Daha fazla yazıp yorumlarını esirgemesinler.Hissetikleriniz benzer şeyler olsada eğer bu site hayanızda bir değişime neden oldu ise bunu ifade etmek gerekir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.