![]() |
acil bi istek ne zaman başım sıkışa sizin kapınızı çalıyorum..eli boş göndermeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler... yıllardır çoooooook istediğim bişey var olması için ne yapmalıyım,neler yapmamalıyım..nasıl bir yol izlemeliim..??????????sizin de vardr muhakkak hayatta olmasını çook istediğinz şeyler..sizler ne yapıyosunuz..ya da ne yaptınız da oldu.. hepinizi seviyorum... |
Cevap: acil bi istek Durumun ne olduğunu bilmiyorum canım ama bilsem de akıl vermem ne kadar doğru olur o kısımdan da şüpheliyim girlhaha Şu kadarını söyleyeyim. Ben istemenin yeterli olduğuna inananlardanım. Yani sadece istemek diyebilirim. İsteklerimin gerçekleştiğini imgeliyorum bunun için. Yani şu veya bu ne istiyorsam o şey hayatıma girerse, kazanırsam, başarırsam ya da sahip olursam vs. ne hissederdim diyorum. Ya da hayatımda ne gibi değişikliler olurdu diyorum. Bunları sorduğumda mutluluk duymaya başlıyorsam istediğime karar veriyorum. Ve gerçekleştiğini düşünüyorum. Bu kadar... Sende önce isteğini kafanda netleştir. Yani sana getireceği şeylerle bir bütün olarak düşün. Kararını verdiğinde iç sesin zaten sana neyi yapman gerekiyor ya da neyi yapmaman gerekiyor söyleyecektir. Sevgiler sapkal89 |
Cevap: acil bi istek Alıntı:
çok saol canım...gerçekleştiğini düşünmek bile mutluluk verici..hergün bu hayali kurup dua etcem... mutluluklar canım tekrar teşekkürler.. |
Cevap: acil bi istek Wampirellanın söylediklerine ekleyecek pek bişey bulamıyorum , olmuş gibi hissedersen zaten senindir..evrene dileğimi göderdim konusunda birçok arkadaşımız yöntemlerini paylaştı belki bir iki detay ekleyebilirsin oradan da.Şu andan itibaren başardığını biliyorsun :)))) sevgiler |
Cevap: acil bi istek Alıntı:
''hayaller niyet niyetler dua dualar hakikat olur'' şimdi okudum bi kitapta..çok hoşuma gittii..sölediklerinizle bağdaşan bi söz... |
Cevap: acil bi istek http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html bu link e de bakarsan sevinirim, umarım senin için de faydalı olur. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM. |