![]() |
Konuşma sorunu Merhaba arkadaşlar.Ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat katılımım hiç olmadı.Ama sizin yöntemlerinizle deneyimlerim oldu.Benim bir sorunum var.Birisiyle konuşurken kelimeleri tam telaffuz edemiyorum yada söylemek istediğimi tam olarak söyleyemiyorum.Dilim dönmüyor ve nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değilim.Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum eğer yanlışsa özür dilerim.Bu konuda ne yapabirim kendimi nasıl geliştirebilirim.Yardımcı olabilicek arkadaşlara teşekkür ederim. |
Cevap: Konuşma sorunu Sevgili arkadaşımm, karşındakini gereğinden fazla önemsediğinden olabilir mi?? Ben de öyleydim yakın zamana kadar. 2 gün önce bi arkadaşımla sohbet ederken öyyle cümleler kurdum kii. . Hızlı hızlı ama tane tane konuştum, o kadaaarr güzel anlattım ki kendimii. . Telkinlerden sonra böyle oldumm sevincli Herşeyy çoookk güzell :) Açıkçası kendine güven eksikliğinden kaynaklanıyordu, benim problemimm :) Sen de de bu sorun varsa, kendi deneyimlerimi (az da olsa bişeyler var khkh56khkh56) paylaşmaktan zevk duyarıııımm sevincli |
Cevap: Konuşma sorunu Haklı olabilirsin arkadaşım.Çünkü genelde aile içi değilde aile dışında daha çok oluyor.Deneyimlerini bekliyorum.. |
Cevap: Konuşma sorunu Anladım, dostumm. . Telkin dinliyorum ben. Nerden baksaaann. . Bi 3 ay falan oldu. Bi şeylerin farkına vardırtıyor seni. Başkalarını gereğinden fazla önemsiyorum ben, bu da dolaylı/dolaysız; hayatımı mahfediyor :P Halihazırda Ego-Kendine Güven-Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe dinliyorum. Dinlemediğim zaman farkettim, herşey eskisi gibi oluyor. Dinlediğim zaman bi ferahlık hali geliyor. . Kendime geliyorum. Sonrasında birçok şey kendiliğinden rayına oturuyor. Ailemle ben de çok iyiyim sohbet sırasında. . Yüzüm gülüyor, vs. Ama dışarı çıkınca suratım asılıyordu, kendimi kötü hissediyordum. Yalnızsam yerin dibine geçiyordum :P Zamanla değiştii :) Hâlâ bişeyler var ama eskisi gibi değil :) Somurtmuyorum, gülümsüyorum :) Yine de sert bi görünüşüm var :P ama içim öyle değilll :) neyse konu saptıı sevincli ben konuşamazdım. Aynı senin gibi dilim dönmezdi. Çok değil, 6 7 ay önce öyleydimm :P Bi gün toplulukta konuşuyorum, herşey güzel. . derken bi anda diycek bişey bulamadım. Millet bana bakıyordu :P sustum. Ağzımdan kelimeler gelmediler :) bi baktım başka biri atladı girdi sohbete ::) ben dışta kaldımm :) çookk kötü ezildiğimi hissettim. Sonra burda biri aynı durumdan bahsetmişti. Kim hatırlayamadım. Konuşurken tutuldum dedi. Sonra bi baktım, karşımdakiler beni dinliyorlar dedi. Benim yaşadığımın aynısıydı :) Konuşmaya devam ettiğini ve akıcı şekilde konuştuğunu söyledi :) ben de geçen gün uyguladımm. . Vee, işe yarıyooorr :) Karşımdakine rezil oldum, diye düşündüğüm için bişey demiyordum. Ama o zaman, bana meraklı gözlerle baktığını, dinlediğini farkettim. Konuş lan!! dedim kendimee sevincli ve konuştuuuumm :) Harf marf yutmadan, niyagara şelalesi gibii :P:P öyyle iştee ::) http://www.buffaloniagara.org/files/...ple-Low-Re.gif |
Cevap: Konuşma sorunu Anladım arkadaşım.Bu konuyu telkinlerle düzeltebilirmiyim?Çok faydası olurmu? |
Cevap: Konuşma sorunu Sabır ::) Ben denedim oldu :) Ama bendeki, güven eksikliğinden kaynaklanıyordu :) Temelde nerden geldiğini bulursan, düzeltmek daha kolay olurr :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 AM. |