![]() |
arkadaşlar serpilb hn durumu ne oldu bileniniz varmı.çok üzülmüştüm konuyu açtığı gün durumunu bilen varsa buradan paylaşsın.bu hepimizin başındanda geçebilir bizde kendimizi yanlız hisseder ve çıkmazlara girebiliriz. |
Cevap: arkadaşlar nolmuş serpile:( |
Cevap: arkadaşlar bazı arkadaşlar iki nokta vbyi uygulayıp hemen sonuç alıyorlar bu nasıl oluyor sürekli yapmanın verdiği bi deneyimden mi kaynaklanıyor... |
Cevap: arkadaşlar Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,bende bir ay önce keşfettim bu güzel düzeyli ortamı,aslında çok kötü bi zamanımda keşfettim.Ben şuan eşimden ayrılma aşamasındayım.Bunu ben istedim,ama kurtarma adına ondan yeterli çabayı görmedim.önümüzdeki ay mahkememiz var ve ben çok kararsızım.Ayrılmak istediğimden emin değilim.belki ne yapcağını görmek için böyle bi talebim oldu.Oda çaba göstermedi.Çok mutsuzum.Aslında evliliğimiz boyuncada çok çaba göstermedi.Bende mutsuzluktan çok kilo aldım.bu sorunlar terazi burcu kararsızlığıyla birleşince herşey daha zor oluyor.çok mutsuzum.Ne yapcağımı bilmiyorum. |
Cevap: arkadaşlar merhaba ben serpil,hiç iyi değilim.ben kararsızlık yaşarken eşim duruşma gününü dahada öne aldı.ve hakketmediğim hakaretler etti bana.mutsuzluğum büyüdü.oysa ben neler düşünürken.herşey insan için.teşekkür ederim ilginize.bana kendimi iyi hissettirdi. |
Cevap: arkadaşlar tekrar üzüldüm inşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur.bundada bir hayır vardır. |
Cevap: arkadaşlar Ben de çok üzüldüm size bazen hiç ummadığımız insanlar böyle davranabiliyor üzülmeyin desem de üzüleceksiniz biliyorum ama en azından karşısında güçlü olmaya çalışın... |
Cevap: arkadaşlar vitamin sözüne katılıyorum |
Cevap: arkadaşlar Alıntı:
Geçmişi ve size yapılan yakışıksız hareketleri düşünerek kendinizi üzmek yerine artık hayatınızda yeni bir sayfa açın,kendinizi daha fazla geliştirmenın yollarını arayın..Hakkınızda hayırlısı olsun.. |
Cevap: arkadaşlar Aslanbey bey sen eşin, seviyorsun. Herşeye rağmen, ona bir çiçek yaptır gönder. bir saat sonra da sen git. o anlatsın sen dinle, sen hiç bir şey söyleme sadece ertesi gün ona bir mektup ya z kendin götür. o okusun sen yanında dinle inşaallah barışır sınız. Yyuvanızı bozmayın. pişman olursun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM. |