![]() |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? sürekli yarını düşünerek beklenti içinde olmadan o anı yaşayabilmektir. skan67 |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk uzun sürmeyeceğini bildiğin şeydir 789569 |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? arkadaşlar,mutluluk nedir bilen var mı? ben hep mutlu olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? VAR!!! nefes almaktır... |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk her türlü zorluğa acıya sıkıntıya rağmen dudağından kımıldıyan gülümsedir. |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Alıntı:
Bazen bir çocuğun başını okşamaktır,bazen yardım etmektir elindeki poşetleri zor taşıyan birine. Duydum ki öylece bırakıp gitmişsin kendini, Vazgeçmişsin bütün ümitlerin güzelliğinden, Yeni birşey aramanın ve bulmanın sevincinden. Artık bitti diyorsan, Unuttuğun bir şeyler var. Hala mavi gökyüzü, Bak hala çok güzelsin, Ve sakin bir rüzgarda dinleniyor dalgalar. Bu sabah sevinçle uyan, Derin pencerende paslı bir tat gibi kalsın yalnızlığın, Yeniden başlamanın keyfini duy içinde. Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin, Herkes sevgi bekliyor,yanlızca sen değilsin, Sevgini söylemekle başlar herşey birden bire. Küçük bir çocuğun saçını okşayarak gülümse, Ufak bir pırıltıyla yolunu o göstersin, Yeniden başlamak istersen bu bile sana yeter!!! Sevgiler. kiss3 |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Küçük şeylerden zevk alabilmektir... Eski bir 45'likte çalan şarkıdır... Güzel bir kitabı bitirdiğin saniyelerdir... Yediğin çikolatanın tadıdır bazen... Bazen bir bebekle geçirdiğin göz temasıdır... Günlerce aradığın birşeyin eline geçtiği dakikalardır... Yapılan kahvenin burnuna gelen ilk kokusudur... Çok sevdiğin biriyle edilen güzel bir sohbettir... En önemliside Hayata güzel gözlerle bakabilmektir Mutluluk... |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Benim gibi bi insana sorarsanız kimsenin anlayamıycagı bi duygudur nemidir 4 . vitesde 280 km surata ulasmakdır 3. vitesde difransiyeldeki aşırı tork artısıyla pistonlardaki aşırı güç patlamaları birleşinde 220 240 da aracın sag sola atmasıdır arkayı 4. vitesden 3 e atıp s virajına girmekdir mutluk 5. mutluluk hadi len buda arabamı ne kadar turbo takarsan tak sahin sahindir diyene kalkar kalkma subaruya 3 boy fark atmakdır 6. elektrik kesdirip yanlamakdır mutluluk 7 . bagdan caddesi , iran caddesi, bahçeli 4 3 ve 7 . caddelerde koltugu yatırıp full bass dolu bagajı kokune kadar açmakdır ooo oooooo sürer gider bu liste :P |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? acıyı tatmadan anlayamayacağın bir şeydir. ağla |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk; herşeyin istedğimiz gibi yolunda gittiğini görüp kendini hayatın akışına bırakmaktır.. |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Sevgidir mutluluk , karşılıksız ve çıkarsız sevgi...Aşktır bazende...birine yürekten bağlanmaktır...Değer vermesini bilmektir mutluluk...sevilmeden de sevebilmektir mutluluk...sevdiklerin bir gün hayatından gitmeden kıymetini bilmektir...Seni seviyorum diyebilmektir...Annenin yavrusuna duasıdır kimi zaman...sevgiliye duyulan özlemdir bazende , en karşılıksız ve en çıkarsız...Dua etmektir mutluluk...duada ölçülemeyecek güç saklı olduğunu bilmek ve sığınmaktır Allah'a...hayatı bütün olumsuzluklarına rağmen sevebilmektir arsızca...sorgulamadan yaşamaktır kaderini...olacağı varmış deyip gülümsemektir geleceğe mutluluk... Paylaşmaktır mutluluk...hayatı , sevgiyi ve bazende küçük bir çikolatayı paylaşmak... kurumuş sonbahar yapraklarına basarken çıkan hışırtıyı duyabilmektir mutluluk...ayrıntıların farkına varabilmektir...yağmurun yağ ışını izlemektir pencerende , elinde kahven...en sevdiğin şarkıya eşlik etmektir mutluluk...bazende bağıra çağıra şarkı söylemektir , sesinin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlere inat...kimsenin elini daldırmadığı kocaman bir paket cipsi tek başına yiyebilmektir mutluluk..kalori hesabı yapmadan dilediğini mideye indirmektir... Yeni yıkanmış mis gibi çarşafların içinde gerile gerile uyumaktır mutluluk...sarılmaktır sevdiğine sımsıkı...oda yoksa yastığa sarılmaktır...Damadın gelini öpmesidir alnından mutluluk...ve bir ömür boyu ondan vazgeçmeyeceğine and içmektir... Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk... mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... Bunlar beni mutlu eden ayrıntılardı..Ben onlara ne kadar çok önem verirsem onlar da beni o kadar çok mutlu ediyorlar.. Siz mutlu olmak için neyi bekliyorsunuz ? dusun ................ benim çok hoşuma gitti....(bi siteden alıntıdır) |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Bir koşuşturma bir telaş, kalabalıklar arasında yalnız hep gizlenmek istercesine maskelerin altında mutsuz insan... Donuk mat bakışlar, bir çaresizlik ve yılgınlık, altın tepsiyle sunulmuş olsada hayat, elindekiyle mutlu olamayan iç huzuruna erememiş insan... Nedir,Nereyedir bu arayış... Ey sürgün insan, aslına bir yöneliş bir adanmaktır belkide mutluluk... Peki sizce nedir mutluluk? |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk, şu anda sahip olduklarının değerini bilerek, aynı zamanda daha iyiysini de istemektir.. |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? benimle birlikte gülümseyen biri varsa yanımda, en azından o an mutluyum ben. |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Eşimin mutlu olduğunu bilmektir... ark5 |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? keşke herkez sizin gibi küçücük şeylerler mutlu olabilse ben mutlu olamıyorum çünkü bi kadının kalbine giden yol yok |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk :kendini, aileni haytı olduğu gibi kabul etmektir. |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk hedefimin en kısa zamanda gerçekleşmesi dir |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Benim için mutluluk aşkımla geçirdigim anlarda gizlidir... kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? mutluluk özlem'le (ben) 98569 geçirdiğim bütün anlar ve bunun karşılığında bana verdiği duygular ( bu duyguyu anlatabilecek kelime henüz türetilmedi 44 ) s45apk |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk ailemin,sevdiklerimin,aşkımın mutlu olduğunu bilmek ve hedeflerimizin gerçekleşmesidir. kiss3 |
Ynt: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk küçük anlardır, sevdiğiniz insanların yanında olmak ve zamanın nasıl geçtiğini anlamamak, ekmeğini bölüşmek, soğuk havada sıcak bir çay içmek,fırtınalı bir havada elinizde eldivenlerinizin olması ya da kendini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşmak, ya da doğadaki her türlü değişimi görmek, yumurtadan yeni çıkan bir kuşu, çimenin yeşilini, ilkbaharın renk cümbüşünü görmek mutluluktur...Ya da evde sıcak çikolatayla film seyretmek, ya da bir kutu çikolata yiyip, saatlerce uyumak ya da uzun zamandır görmedğin birisini görmek yada birşeyleri paylaşmak ve seninle aynı olan insanlarla buluşmak mutluluktur. |
Hayatta karşılaşılan her durum yeni bir arzu doğurur... Her yeni durum önceliklerimizi farklı kılar. Zaten o değişikliklere uyamıyor, zihnimizde canlandıramıyor ve karşı tarafı kırıyorsak, zaten hayattan zevk almadığımızın kanıtıdır. Daha değişik bir ifadeyle söylemem gerekirse önüne dünyaları sunsak mutlu değildir. Zihni hep eksiklere ve kaybettiklerine çalışır. Bu bilinç elimizdeki güzelide yok eder... |
mutluluk dışarda bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken battanıyenın altında huzurla en sevdıgın fılmı ızlemektır..yada sevdıgının omuzuna konulmuş bı baş paylaşılan huzunelr bence en buyuk mutluluktur.. |
mutluluk gün içinde defalarca gülebiliyorsan,söyleyebiliyorsan karşındakine onu sevdiğini,eylemlerinde özgürsen ve nefes aldığında sağlıklıyım diyebiliyorsan,en ufak bir araç senin için değerli ve mucizeyse,her olaya bir deneyim diyebiliyorsan |
Mutluluk bir yerde ve her yerde hiç bir şey beklemeden dünyayı, insanları sevmektir." O0 |
şimdi anlıyorum ki mutluluk HUZURLU OLMAKTIR.HUZURRR..şu an ben mutsuzum demekki.. |
Alıntı:
|
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? mutluluk insanın kendisinin eşsiz ve değerli olduğunun farkına varmasıdır.. mutluluk bazı gecelerde oluşan karanlık gökyüzünün içindeki kızıllık gibidir..o kadar güzeldir ki onca karanlığa rağmen o kızıllığı farkeder ve ondan gözünüzü alamazsınız....hatta o kızıllığın o karanlıkla olan muhteşem zıtlık uyumundan... |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? mutluluk tüm rutinlere ve olumsuzluklara rağmen ,her yeni güne kendini sıfırlayarak uyanabilmektir... |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? mutluluk anı yaşayabilmektir... |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? MUTLULUK; ÖNCE KENDİNİN SONRA SAHİP OLDUKLARININ DEĞERİNİ BİLMEKTİR..... |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? mutluluk belki benden bir kaç adım ilerde belkide engin sonsuz mesafelerde kimbiliry789 |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? ufakcıkk, ama içtenn gelen bir tebessümm?? http://img2.blogcu.com/images/s/e/v/...mavi_mutlu.jpg |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? düşüşümde yardımıma koşan kardeşlerimin varlığını bilmek başlı başına bir mutluluktur bnm içn iyiki varlar - iyiki varsınız mutluluğumun kaynağı sizlersinz25889 |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? bütün işlerini bitirdikten sonrayrl78 içilen sıcak bir çaydır mutluluk.kahvesmiley |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk olumlu düşünmek ve içinin kıpır kıpır olmasıdır.Performans bakımından en iyi olmayı başardığımız iletişimin en iyi olduğu andır.Algılama kanallarımızın açıldığı andır.:) |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk, seçimdir. Kimsenin ya da bir dış olayın, durumun beni her daim mutlu etmeyeceğinin bilincinde yapılan seçimdir. Öğrenmek, şaşırmak, sevmek, kısacası insana ait duygular, dünyamızdaki her şey mutluluktur, görmesini bilene... |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk, kendinle ve dış dünya ile barışık olmanın neticeninde evrenin sana armağan ettiği güzel hislerin adıdır.art56art56 Okudumda ne cümle kurmuşumy789 |
Cevap: Mutluluk Sizce Nedir? Mutluluk kendini sevmektir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:46 PM. |