![]() |
bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşalım :) merhaba arkadaşlar herkezin küçük de olsa hayal ettiği,, ulaşmak istediği ya da yapmak istediği bişeyler mutlka vardır...insan hayal ettiği müddetçe yaşar....:) sitede bulunan herkezden hayalindeki olan bişeyi ve bu hayali için neler yaptığını paylaşmasını rica ediyorum.... mutlu kalın sevgiyle kalın ... hoşcakalınhappy6actionsmile |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa önce senden baslayalim buyrun:)) |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa peki :) aslında çok hayalim var :) ama bi tanesini söyleyim darbuka almak hayalim.....ve tabi çalmak da.....:):) harçlklarımı biriktirp fedakrlık yapıcam hayalimi gerçekletrmek içinde.... |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa kendimle barisik olmak kral oldum bu sayede:)) |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa hayaliniz çok güzel :) kral olmak onu pek anlayamadım ::)???? |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa kralim diyorum kendime anladinmi:)) |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa hmmm tamam anladım :):) |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa her akşam yatarken "allahım beni bütün dünyadaki fakirleri doyuracak kadar zengin yap" diyerek yatıyorum parayı çok sevdiğimden değil sadece herkesin mutlu olmasını sağlamak gün gelirde çok zengin olursam bu yazı kanıt olur :) |
Cevap: bugüne kadar yapamadığınız ve yapmak istediğiniz bir hayaliniz....hadi paylaşa çok güzel bi hayal :) umarım hayalin gerçek olur bnde şahidim bu arada:):) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM. |