| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Kuantum ve Din Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: balkan72 Nickli Üyeden Alıntı merhaba ozynS, sizin değerli bilgilerinizden yararlanmak isterim. Yorumlarınızdan çok şeyler çıkartılır. parça parça anlatımlar olduğu için yanlış anlamalara neden oluyor. kitabınızdan bahsediyorsunuz, gerçekten okumak isterim hiç birzaman önyargılı olmadım bütünü görmeden yargılamam. ama sizden bilgilerinizden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #16 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bir kitap aşamasındayım ve başka bir başlıkta da belirttiğim gibi zamanlama konusunda (bana bağlı olarak) çeşitli durumlar söz konusu... umarım beğeneceğiniz ve sizleri daha çok meraklandıracak bir kaynak olur... hepimiz Öz'ün, Allah'ın birer parçasıyız... O'nun sevgisinden mahrum kalmaktan korkmayın... çünkü gerçek sevgide korku yoktur.. ben her zaman ifade ediyorum sadece bir aracıyım diye... şüphesiz ki her şey Öz'den geliyor... biz O'nun koyduğu kurallara göre yaşamak zorundaydık... ama artık çok farklı bir süreç var... bu süreçte herşey değişiyor, değişecektir... yazdıklarınızın hemen hepsine katılıyorum fakat çok daha farklı bir durum bulunmaktadır... ifade ettiğim gibi herşey değişiyor... bu yeni süreç ise çok daha farklı şeyleri bizlere ve isteyenlere, hazır olanlara gösterecektir... mesajınıza tekrar tekrar teşekkür ederim... | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Kuantum ve Din Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: balkan72 Nickli Üyeden Alıntı merhaba ozynS, sizin değerli bilgilerinizden yararlanmak isterim. Yorumlarınızdan çok şeyler çıkartılır. parça parça anlatımlar olduğu için yanlış anlamalara neden oluyor. kitabınızdan bahsediyorsunuz, gerçekten okumak isterim hiç birzaman önyargılı olmadım bütünü görmeden yargılamam. ama sizden bilgilerinizden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi