| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi En kolay Annelik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Annenin olmadığı anne olmak için, Alıntı: OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Babanda ve kocanda bulunmayanları yaratmak için çıktığın yolda; GÖZÜN DEN dahi koruyan,onun için yaşayan, Hayata tahammülünün müsebbibi çocuğunun Annesi olma rolüne soynuduğunda biliyormuydunki? Tanrısal yeteneklerde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
merhaba arkadaşım helal olsun sana.... valla kimsin .nesin bilmiyorum...ama alnından öpesim geldi.. işte bu ya dedim... bugün bir arkadaşımla aynı şeyleri konuştum... bizim değer yargılarımız.... toplumun değer yargıları deriz ya... eee...bu toplumu oluşturan kim? niye zıt olduğumuz şeyleri ezberletiriz ki çocuklarımıza ... bir kadın=anne,kayınvalide,gelin,eş..... bu bir kısır döngü demiştim onada... erkeği hayata hazırlayan da kadın... erkekten ağzı yanan da kadın.... feminist olayım demiyorum ama bu toplumda herşeyi düzenleyen ve ona göre de hayatı şartlanarak büyüyen kadın.. hedeflerini yüksek sesle söyleyemeyen.. ben bu evin dişi kuşuyum rollerini ezberleyen ezberletilen kadın... şöyle yolda yürüyemezsin....niye? çünkü kadın.... gece yarısı canın istese dışarı çıkamazsın çünkü kadın..... doğurursun,büyütürsün ama birşeyi unutursun....kadınlığını.....annesin artık...bu sana öğretilmiş... bir erkek boşanınca bekar ama kadın boşanınca dul oluyor.... bir erkek hiç evlenmemişse, dul bir hanımla evlenirken toplumun yargısını düşünüyor... ama kadın o kişi evlenmiş ,ayrılmış,çocukları var diye düşünmüyor...normal oluyor bu sefer değerler..... çünkü KADIN... | |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
annelik, kolay |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi En kolay Annelik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Annenin olmadığı anne olmak için, Alıntı: OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Babanda ve kocanda bulunmayanları yaratmak için çıktığın yolda; GÖZÜN DEN dahi koruyan,onun için yaşayan, Hayata tahammülünün müsebbibi çocuğunun Annesi olma rolüne soynuduğunda biliyormuydunki? Tanrısal yeteneklerde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi