Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/372099-bugun-bu-kisiyecok-kizdim-cunku.html)

the desert 14-06-2009 07:05 PM

bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü.......

bugun benı yanlış sollayan otobus şoforunee acaıp kızdım.cunku neredeyse o panıklee başka bı araca carpıodum......uyuz yaratık hayır madem araba surmeyı bılmıosun hıc cıkma sokağa..uyus...sevincli ...gibi:Dhadı arkadaşlar beklıorum yazılarınızı deşarj kutusu yaratalım bolece...hatta sıtede eğer bırbımızıde kırıldıysak onlarıda yazalım ki sonra sorun cıkmasınn hıc yoktan.......O0

Siyahça 14-06-2009 07:21 PM

Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü.......

feci kızdım kendime! niye mi?
-işte!...sevincli

sabırlı 14-06-2009 07:29 PM

2600bugün idarecime acaip kızdım çünkü ben herşeyi planlamış ve bitirmişken başıma yeniden bir sürü iş çıkardı.hadi hayırlısı inşaallah onca uğraşıma değer :)

YESHAPPY 14-06-2009 08:34 PM

bugün şapkamı aldğım yerdeki satıcıya kızdım, arkadaşım şapka deniyordu, kendi fikrin önemli ona neden soruyosun dedi ,benim için( bu saçma ortamı kendime nasıl çektim hala düşünüyorum,bulamadım) Sonra orda bulunan, benim arkamdan konuşuyo olarak algıladığım tanımadığım birine kızdım. Bakıştık satıcı sandım o da benden gözlük camı bezi isteyen biri çıktı. Sonra da arkamdan konuşur gibi geçti. Sonra şapkamı aldım kadın pakette yok bunlar var dedi . hiiç inandırıcı diildi. Enayi yerine konmaya çalışılmam da kızdırdı beni.
Düşün düşün :S nasıl çektim bu ortamı kendime ...

the desert 15-06-2009 09:00 PM

mudurume uyuz oluorummmmmmmmmm.hep benım acıklarımı kolluuo.acaıp adam kayırıo...ya bu kadar da olmaz ama..uyuzz resmen uyuz...nefret edıorum...o varken hayatta yetkı gelmez artık beklemeyelım...taam bazı hatalarımı kabul edıorum ama bu kadarda ustume gelınmez ki...kizgin1

the desert 15-06-2009 09:02 PM

sinir bozucu yaratıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.sana var ya uyuz oluorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.mudur olmuşsun amaaa --kaza ile----adam olamamışsın adam!!!!!!!!!8977wave2600thumbsanimsmiliyfacesmili yfacesmiliyface..oh be rahatladım haaa........:)

the desert 16-06-2009 07:29 AM

bugun yıen sneı gorcem guclu durcam mudurrrrrrrrrrrr.gucsuz olmıycam sneın karşında..........dun yeterınce oldum zaten bugun allahın ıznıyle asla....

the desert 17-02-2010 08:03 PM

şimdi bugun o gerızakalıya omkadar kızdım ki...cunku cok ustume gelıo...tam bır yellloz dıcem ayıp olcka en ıyısı dmeıyeyım bari.ya sabır ya sabır..........

yüsra 17-02-2010 10:29 PM

kızgınlıkarımızı anlatmak iyi gelecekse bende beni sahte bir kimlikle kandırmaya çalaşan hastaya kızdım..kandırılmaktan nefret ediyorum..

ceylan84lum 17-02-2010 10:37 PM

bugün kendime çokkızdım.o kadar herşey normal herşey normal dedim durdum kendi kendime.hoca bişey sordu pat kızardım gene yaffdunk56

the desert 17-02-2010 11:55 PM

nefret edıyorum................neyse hala cok sınrılıyım en azından sayı sayayımda sınrıım yatışsın..1.2.3.................

maviinci 17-02-2010 11:55 PM

Bugün kızdım. . Durduk yere kızdım. Neye kızdım?? Bilmiyorum. Kime kızdımm?? Bilmiyorum. Durup dururken kızdım :P

the desert 17-02-2010 11:59 PM

107 108 109 110...........

the desert 18-02-2010 12:01 AM

233 234 235.....................

maviinci 18-02-2010 12:09 AM

derin nefes işe yarıyor :)

yaseminist 18-02-2010 08:29 AM

kızgınlıklarınız için EFT yapmanızı öneririm, ben EFT yaparak çok rahatlıyorum sevinclisinir minir kalmıyor y789

sevgiler actionsmile

alara333 18-02-2010 11:52 PM

herşeye kızıyorum herkesi tersliyorum nedenini bende bilmiyorum artık bu deqişken ruh halinden kurtulmak istiyorumağla2

the desert 19-02-2010 10:50 PM

abime kızdım ve sanırım artık ondna nefret edıyorummm

the desert 20-02-2010 07:00 PM

hala abıme kızdım....

genco 20-02-2010 07:08 PM

abinle geçirdiğin güzel anıları hatırla.

tabi ki aile içi olaylar özeldir, sebebi bizleri ilgilendirmez ancak, abinin seni kesinlikle çok sevdiğine inanıyorum. bir abi olarak söyleyebilirim ki kızıyorsam,engel teskil ediyorsam canlarımı(kardeşlerimi) çok sevdiğimdendir.

sevgilerle.

the desert 20-02-2010 07:16 PM

keşek ole bır şey olsa..sorumsuzluğunu gıcıklığını gercekten ben cekıorum olan bana olacak sanırım...

the desert 20-02-2010 07:17 PM

abimle gecırdığım guzel bır anım yok maalesef.....

master8566 20-02-2010 11:48 PM

The Desert şu günceyi baştan bi okusan yazdığın her olumsuz şeyin,o sinir ve gıcık olduğun şeylerin giderek nasıl arttığını da göreceksin inşallah...Bak bir kez daha dikkatini çekiyorum,lütfen farket,Çekim Yasasını bu şekilde negatif yönde çalıştırıyorsun...yaşamak istemediklerinin hissiyle onları hayatına çekiyorsun...hemen bu işe son vermelisin,aksine sitede "yaşamak istediklerim" diye bir başlık açsan,oraya sadece o yaşamak istediğin güzel şeyleri düşünüp detaylandırıp hissederk yazsan eminim bu sefer onların hayatına nasıl girdiğini göreceksin...

the desert 21-02-2010 10:04 AM

hmm peki masterphıdıas senı dınlıycem...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.