![]() |
Cevap: Bir test karşımdakinde en nefret ettiğim özellik, insanların zayıf yönlerini gördüğünde ya da zor duruma giren bi insan karşısında onu örtmek yerine kullanıp küçük düşürmeye çalışan ve bundan büyük mutluluk duyan insanlar vede kendini öven insanlar.... |
Cevap: Bir test Neyden nefret edersek niye o başımıza geliyo bana hep böyle oldu cevaplarsanız sevinirim.. |
Cevap: Bir test Alıntı:
dogru yoldan gitsek basimiza aksilik gelince yaradana havale etsek yaradan hesap sorucak bilinci yerlesse bu karmasaligi yasamazdik... |
|
Arkadaşların yorumları arasındaben yalakalardan nefret ederim ben yalaka değilim diye bir not gördüm. Aslında kendisi işyerindeki yalakalıklardan nefret ediyor ve sadece işyerindeki kendi hareketlerinde böyle bir hareket bulamıyor haklı olarak ama aile içinde mesela annesine aile büyüklerine karşı daha tatlı dilli olabilir. Daha çok sevgi isteyebilir. Yalakalığın iyisi kötüsü büyüğü küçüğü yoktur Evren de allah o yapılan hareketi görür ve size aynalık olarak arkadaşlarınızı gönderiri. |
Cevap: Bir test Neyi seversem o başıma gelmiyo sanırım ençok nefret ettiğim şeyleri görüyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM. |