![]() |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? ben yağmur yağdığı için şükrettim bide hapşırınca hep şükrederim okadar şaşkın |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? Alıntı:
ben yalniz hapsirirsam kendime iyi yaşa derim birde cevap veririm sende gör diye smil56 |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? Alıntı:
aa34 hehe sen çok yaşa :D |
ttli3 blissy ark5 smil56 |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? şükrettim bana verilenler için teşekkür ettim verilecekler için hayatımın akışı değişti sanki rüyadaydım değişenler için kaybedince anlarız güzellikleri neden bilmeyizki değerlerini bu nankörlük niyedir bilinmez ne zaman anlayacağız şükrün değerini kiss3 wave smiliyface hismiley |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? Allahım teşekkür ederim bugünüde alnımın akıyla bitirdim ttli3 |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? merhabalar, ben her sabah nefes alabildigim icin allah a sukrediyorum ve hemen akabinde , saglikli , aklim fikrim yerinde oldugu icin sukreiyorum. sonra da onem sirasina gore degisiyor. sukretmeyen elindekinin kiymetini bilemez!! herkese iyi geceler!! ulku cat3500 |
|
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? yaşadığım üzücü olaylarda,öğrenmem gerekenleri öğrendiğim için şükürler olsun..her oluumsuz anımda beni olumluya götüren bir kelimeyi yada cümleyi görebildiğim için şükürler olsun..yaşadığım her günün sonunda kimseye bir zarar vermediğim için şükürler olsun..kendimle ve hayatla mücadele edebildiğim için şükürler olsun..ve koskoca bir günü daha sağlıkla geçirdim şükürler olsun.. 96 |
Ynt: Bugün neler için sükrettiniz? sahip olduklarimizin degerini biliyor muyuz? çok güzel bir gün başladı ...bu güzel gün ve gelecek güzel günler için çok şükür allahım.... kızımın beni her gün öperek uyandırması harika..bunun için şükür... ttli3 eşimin bizlere önem vermesi ve hep yanımızda olması çok güzel...bunun için şükür... blissy 3,müz birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz,bu harika birşey....bu güzellikler için şükür.... her ne kadar alt komşum şahpar,sık sık şikayate gelsede sabırlı olabildiğim için şükür..... dusun ailemin yanımda olmaları çok güzel ve güven verici,bu mucize için şükür.... hayatım boyunca yaşadığım olumsuz şeylerin bana kattığı deneyimler için şükür..... veeee...herşeyden önce çok sağlıklı ve mutlu bir yaşamı yakalayabildiğimiz için binlerce kere şükürler olsun allahım..... 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 AM. |