![]() |
güzel gözyaşları biraz önce Abdullah Gül'ün kızının nikah törenini seyrettim TV'de... ve hüngür hüngür ağladım.... ben sulugöz olarak... kim olursa olsun her nikahta ağlıyorum... ama güzel gözyaşları olduğunu düşünüyorum.. arkadaşlarımın her başarısında... arkadaşlarımın tiyatro gösterisinde... arkadaşlarımın her topluluk karşısında konuşmalarında... ve dediğim gibi, tanıdığım tanımadığım herkesin nikah töreninde... gözyaşlarımı tutamıyorum... 88a ama bunlar güzel gözyaşları değil mi? ne dersiniz dusun |
Ynt: güzel gözyaşları al işte, şimd de kardelen reklamına ağlıyorum 88a kızcağız kardelen bursuyla öğretmen olmuş, ne kadar güzel ay noolcak benim bu sulu göz halim |
Ynt: güzel gözyaşları Alıntı:
|
Ynt: güzel gözyaşları valla kardelen reklamına ben gülüodum hatta o şarkısı dilime bile dolandı ağlanırmı öle ya herşeye o gözyaşları değerlidir herşeyde salıverme |
Ynt: güzel gözyaşları ben babam tedavi sırasında attıgı ilk adımda dökmüştüm şükür şimdi kimseye ihtiyacı yok yollarına toz olurum ben onunnn b456 |
Ynt: güzel gözyaşları "gözler yaşarmadıkça,gönülde gökkuşağı oluşmaz" demiş imamı gazali |
Ynt: güzel gözyaşları Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM. |