Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   HAYATI DEĞİŞENLER!!!!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/227138-hayati-degisenler.html)

ebbb 13-02-2009 12:26 AM

HAYATI DEĞİŞENLER!!!!!!
 
arkadaşlar çok merak ediyorum hayatınız yani önceki olumsuz hayatınız nasıl değişti neler yaptınız ... gerçekten hayatınızda çok büyük gelişmeler oldu mu buraya yazarsanız sevinirim çünkü ben ne yapsam değişmiyor:(

kinetix 25-02-2009 08:04 PM

Hayat aslında pek değişmedi. İçinde bulunduğumuz frekansları değiştirerek olumsuz olan ortamlardan uzaklaştım. Faydası olmayan insanlardan ve gelecek vaad etmeyen işlerden uzak durarak hayatı değiştirdim. Dediğim gibi olsa gerek hayat değişmiyor bence. Herşey yerinde bekliyor. Siz tercihlerinizi değiştirerek kriterlerinizi değiştiriyorsunuz. Yani bu hayatta olumlu veya olumsuz yaşantı kişinin kendi seçimi ve çevresinin baskısıyla şekilleniyor. Maalesef çevre çok önemli bir faktördür. Ama insan isterse çevre faktörünü zamanla değiştirebilir.

yeşilay 16-03-2009 11:02 AM

Hayata bakış açsını değiştirerek hayatıda değiştirebilirsin bardağın dolu tarafında bakmayı öğrenmek lazım nasıl bakarsan öyle görürsün olumsuzluklardan bile bizim için olumlu olan tarafını görebilmeyi bilmeliyiz çünkü hayatta hiç zir zman herşey dört dörtlük olmaz illa ki olmusuz ters giden birşeyler olabilir.Ben başıma olmusuz bir olaya geldiğinde tamam üzülürüm ama sonra şöyle düşünürüm herşeyde bir hayır vardır.Dua ederim ve onun gücüne sonsuz inancım vardır.

umelihad 16-03-2009 12:07 PM

Bence hayatımız hergun değişiyor önemli olan bu değişiklikleri fark etmektir. Hergun guneş doğuyor ama zaman ve sıcaklık farklı, haza bazen bulutlu bazen, parçalı bulutlu, ruzgarlı, bazen ılık bazen soğuk kısaca yaşam hergun her saat değişiyor. Bizim baktığımız açı değişmezse değişmez benım sevdiğim bir söz vardır " görmek istemeyen kadar kör, duymak istemeyen kadar sağır kimse yoktur." İlk önce elindekilere bir bakın derim, şükredin, teşekkür edin, cevrenız siz istesenizde istemesinizde değişiyor veya siz farkında olmadan değiştiriyorsunuz. Herşey sizin elinizde, kendinizi sevin, ödüllendirin, taktir edin, teşekkür edin, sevin beklemeden yapın. Aldığınız her nefes bile bir mucıze. (makıneler olmadan nefes alıp vermek, kendi ellerin ve kollarınla yemek yimek, yazmak, yürüye bilmek, okuyup yaza bilmek vb) Kendinizi sevin ,burdasınız gelişiyor ve değişiyorsunuz kutlarım size.....

ebru_li 16-03-2009 12:58 PM

kısacası değişmeyen sadece değişimin kendisi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.