![]() |
Karşındakine güven Bu günlerde en çok buna ihtiyaç duyuyorum karşımdaki birinin her kim olursa olsun verdiği sözde durmasını istiyorum ve bu olmayınca çılgına dönüyorum, hiç hiç kimseye güvenmiyorum nedeni belli aslında hayatımda çok önemli bir yere sahip olmuş olan bir insanın her ne kadar geçmişte de kalsa bir türlü verdiği sözleri yerine getirmemesi ve olayların süre gelmesi, çoğu zaman insanların davranışlarına bakıyorum ben mi çok mükemmelliyetçi biriyim insanlar mı çok rahat anlayamıyorum, ya ben artık birilerine güvenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm terli345 verdiği sözü yerine getiren bir insan gördüğümde gözlerim yaşarıyor 96 |
Ynt: Karşındakine güven bence insanların verdiği sözü yerine getirmesi çok önemli.. ama sözünüyerine gerirmeyen insanın en büyük hatası kendinedir... ben artık insanların davranışlarını, sözleriklerini yada söylemedikleri hiiiçççççç kafama takmıyorum... herkes benim gibi olamaz ki, hekesin hatası kendine bence... elifcim, boşver bırak kim nasıl isterse öyle davransın.. hoşgör sen de... bu kendine yaptığın bir iyiliktir.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |