![]() |
içim mi acıyor ne?? artık yavaş yavaş o eski özgür günler sıcak geceler yaş hareketliliği yok olmaya başladı bununla birlikte sonbahar depresyonu görülmeye başlayabilir aman dikkat |
Ynt: içim mi acıyor ne?? yok vallaha ben bayadır iyi gidiyorum 44 yaz kış aynı f678h Allah bozmasın |
Ynt: içim mi acıyor ne?? bendee sık hüzünlenmiorumm nidense artık eskiye nazaran. vakit ayırmıyorum sanki hüzne. |
Ynt: içim mi acıyor ne?? yaz kış aynı khkh56 khkh56 khkh56 ben de öyle khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: içim mi acıyor ne?? tam sonbahar depresyonu8 mevsimine girmiş bulunuoruz aman dikkat edelim kendimize beslenmemize hareketlerimize insanlarla ililkilerimize bu aralar agresiflik duygusal çökkünlük kapıda yine bi sorununuz olursa ben burdayım happy6 |
Ynt: içim mi acıyor ne?? e sorunlarımızı yazıoruz cevaplamıyosun psiko? nolcek bize....... |
Ynt: içim mi acıyor ne?? ben hiç mevsimsel depresyon yaşamadım nasıl bişey oluyor dusun |
Ynt: içim mi acıyor ne?? bu aralar agresiflik duygusal çökkünlük yaşıyorumm sanki bir sonraki yazı göremeyecegimmm, sanki sayılı dakikalarım var, çözümü buldum, burası ilaç gibi geldi, baska ne yapmalıyımm??? |
Ynt: içim mi acıyor ne?? Alıntı:
|
Ynt: içim mi acıyor ne?? Alıntı:
bence sonbaharda da hayat yaşanır sabah yürüyüşleri muhteşem olur yaşamınızı sonbahara adapte etmeye çalışın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 AM. |