![]() |
Ynt: kıskançlık Günaydınlar, benim kıskançlık duygumun temelinde yukarıda sayılan nedenlerin hiç birisi yok. Ben çocukluğumdan bugüne taşıdığım ailevi problemler, babamın davranışları vs. nedeniyle kendimde önyargı oluşturmuşum "erkeklere güven olmaz" diye. ama "eşim ayrı bir birey" ,bunu kabul etmeye başladım. Ayrıca eft öğrendim ve uyguluyorum,şimdilik gayet iyi sonuç aldım ama bu durum psikolojik olarak eft'den çok şey beklediğim için mi oluştu bilmiyorum sevgiler... |
Ynt: kıskançlık Biz de eşim ile birlikte eskiden çokn kıskanç çiftlerdendik... ama bizimkisi de birbirimizden şüphelendiğimizden değil, aşırı ilgi beklemek ve kaybetme korkusundandı.. mesela benim kendi saçlarım açıksarı (ona sevincli) ve belime kadardı... çok dikkat çektiği için saçlarımı kızıla boyadım, sırf eşim biraz daha rahat olsun diye.. ama o zaman gerek de yokmuş (güzel de olmuştu) utananadam şimdi kendiliğinden herşey düzeldi, e tabi biz de büyüdük f678h evet eşimi hala az da olsa kıskanıyorum, başka kadınlardan değil, benden fazla ilgi gösterdiğini sandığım şeylerden... biliyorum ki hayatında benden daha fazla değer verdiği başka bir insan yok... benim de ondan... en keyifli anlarımız birlikte vakit geçirdiğimiz zamanlar... hala evimize giderken birbirimizi göreceğimiz için heyecanlanıyoruz... 3,5 sene oldu evleneli... 8 senedir birlikteyiz... bundan daha fazla mutlu olabileceğimiz başka insanlar olamaz ki ikimiz içinde... o zaman şüphelenmeye, can sıkmaya ne gerek var super |
Ynt: kıskançlık izumicim, biz de 1,5 yıldır tanıyoruz birbirimizi ve 9 aydır evliyiz, anladığım kadarıyla bu doğal bir süreç , biliyorum zamanla herşey çok daha keyifli olacak 8977 cilgin897 gogogo wave |
Ynt: kıskançlık y789 aaa sen 3-5-8 kuralını bilmiyor musun? 44 evliliğin 3. 5. ve 8 aylarına kadar kademeli olarak korluk yaşanır... 3 ve 5 arası en zorudur... derler wave |
Ynt: kıskançlık pardon korluk değil zorluk wave |
Ynt: kıskançlık y789 doğru valla ilk 3 ay zaten sarhoş oluyor insan bi şey görmüyor, ama evlilik fikrine alışılınca artık eleştirel bakıyor gerçi benim kıskançlığın tek sorumlusu ben değilim, bizimkisi biraz sosyallik delisidir, ayrıca kadın-erkek herkesi incelemeyi çok sever, zaten "ben iyi bir gözlemciyim" diye övünür, "sen iyi bir gözlemci olsaydın benim de çatır çatır kıskandığımı anlardın" derim ,ama içimden derim dl67 dışarıdayken ben onun gözlerine sevgi ile bakayım diyorum, ama bizimkisi bana bakmıyor, etrafı incelemekle meşgul ... ben de böyle ZINKKKK diye oturuyorum . ondan sonra bi eft yap, bi telkin dinle , dusun dusun amaaaan ne bileyim ben öyle işte tuh788 sapkal89 sapkal89 sapkal89 |
Ynt: kıskançlık sevgili cnb, benim de kocacım aynı şekilde, çok aktif, herkes tarafından çok sevilen, yeni bir ortama gitmekten insanlarla konuşmaktan, incelemekten büyük keyif alan bir insan... ama ben de bundan keyif alıyorum, onun böyle olmasından... herkes tarafından sevilen bir sevgilim var... ama o en çok benimle ilgileniyor, hatta başkalarını incelerken bile... çünkü biliyorum ki kalbi ve aklı hep bende... sen de keyfini çıkart bu durumun bence... onunla birlikte keyif aldığında müthiş olacak... sen de onunla birlikte başka insanları incele.. en keyif aldığımız arkadaşımız birbirimiziz... gogogo |
Ynt: kıskançlık aa kssinlikle çok doğru bir yaklaşım sapkal89 sapkal89 sapkal89 o inceleme yaparken ben de katılayım ona,hatta fikirlerimizi paylaşalım, azıcık dedikodu yapalım dl67 işte bir ortak nokta daha onayi valla harikasın izumi ne diyeyim ki art56art56 art56art56 cooooooook teşekkürler 8977 8977 8977 8977 gogogo gogogo gogogo kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: Ynt: kıskançlık Alıntı:
iyiki varsın kiss3sevgiyle kal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |