![]() |
SIĞIN ONA hiç farkettinizmi KURANI KERİM deki sözlerre insanı bukadarf düşünen bir kitap gördünüz mü hangi kişisel gelişim kitabında 'O SİZİ KUCAKLAYAN ANNENİZDEN DAHA ÇOK SEVER' ibaresine rastladınız işte bi psikolog olarak çoğu insanda olan aşağılık psikolojisi,içsel bunalım,dünyadan bıkkınlık,sevilme hissi gibi psikolojik RAHATSIZLIKLAR ONA daha çok sarılmamıza vesile olmalı biraz molla bir görünüme büründüm ama değil arkadaşım gittikten sonra sarılacağım tek şey O |
Ynt: SIĞIN ONA En zor anlarımızda sığınmaz mıyız ona bir dua , yakarış ,şükür ne kadar rahatlatır bizi aslında çekim yasası, the secret bunlarda öğütlenen şeyler bizim dinimizde var zaten şükür , sabır , dua , istemenin güzelliği ve daha birçok güzellik |
Ynt: SIĞIN ONA Teşekkürler pisiko:) |
SIĞIN ONA psiko sana katılmamak mümkün değil gerçekten bizim kitabımız mucizelerle dolu okudukça insanı büyülüyor ben bu yüzden herkese öncelikle Kuran-ı Kerim'in Türkçesini okumalarını öneriyorum. bu konuyu açtığın için de sana teşekkür ederim. |
Ynt: SIĞIN ONA Evet bu alemi yaratan ve dizayn eden bir yaratıcı mutlaka var.O herşeyi görüyor ve gözetiyor.. |
Ynt: SIĞIN ONA saolun bu sitede böle yaradanına adam gibi kul olmak isteyenler de warmış. |
Ynt: SIĞIN ONA Alıntı:
Ancak bu yönlerini ön plana çıkartmıyorlar...Bunun nedeni bu sitede din ve siyaset konuşmanın siteye hiç bir yarar sağlamayacağını düşünmeleri ve bu konuda ki kuralımıza saygi göstermeliridir. Hangi üyemizin neye inandığı hangi din mensubu olduğu kimin adam gibi kul olup olmadığı bizleri ilgilendirmiyor. Lütfen bu tür yanlış anlaşılmalara ve ayrımcılığa sebebiyet verecek mesajlar yazmaktan kaçınınız... |
Ynt: SIĞIN ONA atakan bey sizde ben ne yazsam ignore ediosunuz ben bu bölümde dinsel kavgalara deil dinin insanın psikolojik yapısıyla yakından ilgili olduunu düşündüüm için yazdım bakarsanız görürsünüz başlıkta kesinlikle öle deil |
Ynt: SIĞIN ONA Alıntı:
Ancak bizimde forumda belirli kurallarimiz var... Ben DE inanmanin psikolojiye olumlu etkileri olduğunu biliyorum.Elbette bu konu ile ilgili forumda başlik açilabilir paylaşim yapilabilir. Ancak eğer o konu başlığına adam gibi inananlarda varmis bu sitede yazarsaniz bu olmaz... Bu konularda biraz daha dikkatli olursaniz orta yolu buluruz. bende müdahale etmek durumda kalmam... |
Cevap: SIĞIN ONA Asiriya giden,kalpten inanan,inanmayan ,acabami diyen ,dunya daha onemli deyip hak yiyen ,ama kalbim temiz diyen ,isine gelmeyen her turlu insan ile tanistim bazilarida halen arkadasim .Ben ise hazir deyilim diyip kendimi kandiranlardanim .Hepsinin sonucunda en cok duydugum Allah istedigi kuluna ve zamani gelince icine iman vereceginede sonuna kadar inananlardanim .Kendimce nedeni ahiret korkusu ile zorla yapilacak ibadetin ne kadar surecegi belli olmayabilir ve ornekleride cok baslayip birakanlar .Kalpten evet ben hazirim dedigin anda zaten zamanin gelmistir ve sonuna kadar gidersin . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM. |