Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   bugün neden mutlusunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1637-bugun-neden-mutlusunuz.html)

kuman1979 17-07-2007 01:03 PM

bugün neden mutlusunuz?

güne mutlu başlamak çok önemli. bunun en kısa yolu da " eğer o gün bir sebebiniz yoksa" sebepler üretmek.

bu başlıkta, bugün niçin mutlu olmam gerektiğini yazacağım. yani ilk ben yazacağım. tabi benle başlayacak sonra sizlerde yazacaksınız umarım. böylece daha çok sebebimiz olacak mutlu olmak için. neden-sonuç ilişkisi ne kadar çok nedenimiz olursa o kadar çok sonucumuz olacak. yaşasın 956k bir sürü mutlu olcaz derty

evet başlıyorum: bugün mutluyum çünkü mutluluk hormonlarım benden hiç sebep istemeden kendiliğinden salgılandı. smiliyface

fato09 17-07-2007 08:32 PM

Ynt: bugün neden mutlusunuz?

ben bu sabah çok mutluydum sabah kahvaltıya teyzeme gittik maaile kocaman bir kahvaltı sofrasına oturduk 8977 kızartmalar... simitler... taze ekmekler... cilgin897 güleryüzlü harika bir kahvaltı yaptık hep birlikte mutlu olmamak mümkün mü smiliyface

asevgican 17-07-2007 09:46 PM

nedensizz smil56

elif2 18-07-2007 12:03 AM

telkinleri dinliyorum ya ondan mutluyum smileydance

ramtha333 18-07-2007 12:16 AM

Her geçen gün telkinlerle kendimi daha çok geliştiriyorum..Bu gün bir basamak daha ileri gittim..Çok mutluyum....

imported_Angel 24-10-2009 11:18 AM

Cevap: bugün neden mutlusunuz?

çünkü şu soğuk sonbahar gününde dışarı çıkmak zorunluluğum olmadan evimde rahatça oturabiliyorum..ve biraz üşüdümü üstüme kalın eşofmanımı geçirip oturma lüksüm var..ve çok şükür karnımı doyuracak yemeğim de var :)

yani insanın başını soktuğu bir evinin olması ve karnının doyabilmesi ve istediği zaman soğuktan korunabilmesinden büyük nitmet mi var..Allah'ıma şükürler olsun...

esra90 24-10-2009 12:38 PM

benm mutlu olmak için bi sebebim yoktu bugün ama sizlerin mutlu olduğunu görmek benide mutlu etti :):):):)

baharcık 24-10-2009 01:06 PM

Ben de MUTLUYUM Ben de MUTLUYUM.girlhaha sebebi ne? diye soran dostlara:
mutlu olabilmem için sebep gerekmiyo ki....Kendimi çok seviyorum, herkesi çok seviyorum, herkesi oldukları gibi kabul ediyorum...nefes alabilmek güzel...hayatın tüm güzelliklerini görebilmek güzel............daha ne olsun....sevgiler herkese.....mutluluk hep bizimle olsun.....actionsmile

renkli61 24-10-2009 08:27 PM

mutluyum çok güzel bi haber aldım...yerimde duramıyorummmblissysevincli

darkdays 25-10-2009 12:40 AM

mutluyumm çünkü bu gün bi haftadır aklımdan çıkmayan çok görmek istedigim birini gördümmmm :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.