Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   sosyal ilişki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1597-sosyal-iliski.html)

PSİKO 11-07-2007 05:48 PM

sosyal ilişki

bi arkadaş ortamında çok sönüksünüz(sosyofobik derecesinde)bu durumu aşmak ve ortamda karizma derecesine yükselmek için ne yaparsınız? derty

Bugle 11-07-2007 09:00 PM

Ynt: sosyal ilişki

sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı telkinler işe yarayabilir..kendine güven ve ego güven de tabii..Bi de akışa bırakınca illa sosyal olcam diye sıkmayınca kendini daha etkili olur herhalde...

PSİKO 11-07-2007 09:24 PM

benim sölemek isediğim o an neler yaparsınız

elif2 11-07-2007 10:21 PM

bence biseyler yapmaya calistikca batarim,bunun icin bisey yapmaya gerek yok,kendin ol yeter,samimi,sicak ve guleryuzlu olmak herkesin dikkatini ceker
bide niye bu kadar karizma olma cabasi dusun heralde yapi meselesi b en hic ugrasmam karizmayi yukseltmek icin yani bunu sorun yapmam anlatabildimmi acaba yrl78

BURCU GELEGEN 11-07-2007 11:21 PM

hiç böyle bir sorunum olmadı her zaman girişken biri oldum tek aşıma gittiğim bir yerden bile arkadaş edinebilirim. bu yüzden bilemeyeceğim

YAZGÜLÜ_81 12-07-2007 12:02 AM

hiç takılmam karizma meselesine her insanın kendine özgü bir karizması vardır zaten , güleryüzümle etkiliyimdir ben , ortak bir konu vardır muhakkak ben de katılırım sohbete ve tamamen kendim olurum hiç değiştirmeye uğraşmam smiliyface

Bugle 12-07-2007 02:00 PM

Bu karizma sorununu daha çok erkekler yaşıyor sanırım.Biz kadınlar daha avantajlıyız sanki.Doğal halimizle çok etkileyici olabiliyoruz.Hatta kasıldıkça erkeklerin daha gülünç duruma düştüklerini söyleyebilirim.Fazla karizma iyi gelmez bana.Akıllı ,hoşsohbet ve doğal insanlar ,kadın ya da erkek daha cazip gelir.Kas kas nereye kadar canım..

csk 12-07-2007 02:27 PM

karizma deyince benim gözümde bir köşede ağır abi gibi takılan, gülmeyen, dans etmeyen, sessiz sedasız poz veren erkekler gelir. bu yüzden karizma yapma peşinde hiç olmadım. yani ağır abi pozları vererek dikkat çekmeye çalışmak bana ters. bugle'a katılıyorum karizma daha çok erkeklerin takıntısı hatta bayanlar söz konusu olunca da genelde karizma değil cazibe yada çekici lafı kullanılır gibi geliyor.

aslında psiko karizma derken ilgi odağı olmak için ne yapmak gerekir diye sormak istemiş gibi geliyor. çekim merkezi olmak çin insanların sizin etrafınızda toplanması için ne yapmak lazım. o zaman özellikle karizma yapmamak lazım. bence cesareti toplayıp. konuşmasa bile o kişinin aktif bir konuşmanın olduğu ortama girmesi lazım. başlangıçta konuşmaları dinlerken zamanla onun da söyleyeceği şeyler çıkacaktır. sonra orda zaten herkes gülüyor eğleniyorken konuşmak istediğinde konuya uygun konuşması lazım. herkes arabalardan bahsederken gidip işle ilgili konuşmamak lazım.

kişinin sosyo fobikolduğunu düşünürsek aslında en güzeli sosyal bir arkadaşının olmasıdır. durumunuzu bilen ve ona yardım etmek isteyen arkadaşın kendini teslim etmelidir. onunla takılımaladır. onun girdiği ortamlarda başlangıçta hoşlanmasa bile bulunmalıdır. arkadaşı onun durumunu bildiği için bilinçli olarak ona konuşması için ortamlar yaratacaktır.

.. bu konuda çok iyidir. sen nedersin?

ya da

hatırlıyor musun geçen gün .. olmuştu da ben sana ne demiştim...

bütün bunlar o kişiye verilen paslardır ve değerlendirilmelidir. pası alınca her zaman gol atılmak zorunda değil yeterki karşılık verilsin ve yine birine pas edilsin. böyle böyle açılacak rahatlayacaktır diye düşünüyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM.