Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   çocukların üzerinde telkinlerin etkileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1524-cocuklarin-uzerinde-telkinlerin-etkileri.html)

YAZGÜLÜ_81 30-06-2007 04:50 AM

çocukların üzerinde telkinlerin etkileri

uy897merhaba arkadaşlar sizlerde çocuğu olan arkadaşlar onlarda dinliyorlar mı sizinle birlikte telkinleri ve eğer dinliyorlarsa ne yönde etkileniyorlar
ben dinlerken 8 yaşındaki kızımda dinliyor ilk başlangıçta tedirgin olmuştum acaba zararı olur mu diye fakat aksine faydası olabilirmiş ben dinlemeye başladığımdan beri kızımla birlikte dinliyoruz benim kadar çok dinlemese de ben onda olumlu sonuçlar almaya başladım ilk başladığımızda başım ağrıdı falan dedi aynen bizler gibi sonra dinlemek istemiyorum sen de dinleme falan dedi şimdi kendisi açıp dinliyor ve o kadar değişti ki bir hafta içinde normalde hırçın bir çocuktur onun yerine daha sakin daha sevgi dolu bir çocuk daha fazla kendine güvenen biri geldi sanki ve dinlemeye dinletmeye devam ediyorum
sizlerinde bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar sevgiler smiliyface blissy blissy blissy

csk 07-07-2007 02:44 PM

Ynt: çocukların üzerinde telkinlerin etkileri

merhaba,

ben ufaklık henüz 2,5 yaşında ve ben telkinleri işyerimde calışırken dinliyorum. bir de telefonuma yükleyip yolda boş geçen zamanlarda da dinlemeyi düşünüyorum. ilerde çocuklarımız büyüdüğünde inşallah bizler gibi telkine ihtiyacı olmaz. biz kendimizi düzeltip onları yapamazsınlarla büyütmemeyi becerebiliriz. ama dinlemesinde bir zarar olacağını sanmıyorum.

asevgican 08-07-2007 10:16 PM

ya ben kendimden çok oğlum için sevindim bu işe o zaman...
çünki oğlumun takıntıları var. misal piili araba, istemio asla. pillerini çıkarır mutlak.. yada yüksek ses, nefret eder..
cd ye aktarıp uykuya geçmeden önce dinleyelim birlikte die düşündüm. bebekken baby einstein klasik müziklerini dinletmişdim,hatta hiç ninni sölemiorum die
annem laf etmişdi.. 44

YAZGÜLÜ_81 09-07-2007 12:31 AM

Portal doktorumuz ve Atakan bey de olumlu olabileceğini yazmışlardı tabii uygun telkinler olduğunda kilo verme,sigarayı bırakma telkinleri değil elbette.Kişiliğine olumlu yönde gelişimine yardımcı olabilecek telkinler ve gerçekten faydası oluyor ben denedim kızım hırçın ve hareketli bir çocuktur sanki konuşmaları bile değişti bir şeyleri anlatırken acele acele anlatırdı şimdi tane tane güzel güzel anlatıyor s456

YAZGÜLÜ_81 09-07-2007 12:40 AM

Geçen akşam şöyle birşey yaşadık paylaşmak istedim sizlerle,
annem ,kızım ve ben dışarı yemeğe çıkmıştık yemekten sonra masada su bitti bizim ufaklık hep bize güvenir yerinden bile kalmazdı ne kadar cadı da olsa ,bu sefer öyle olmadı masadan güzelce kalktı ortalıkta olmayan garsonu buldu ve su istedi getirti masaya bu da telkinlerin sayesinde olmuştu bence kendine daha bir güveni gelmişti sanki smiliyface

PSİKO 18-07-2007 09:03 AM

çocukların beyin yapısı (12 yaşından küçük) telkin ve hipnotik dalgalanmaları ergin bir insandan daha çabuk algılar ve bu komutlara daha çabuk cevap verir .
örneğin kliniğe gelen 7 yaşındaki bir kız çocuk okula gitmek istemiodu sabahları çarşafları yırtıyodu gitmemek için
bi iki seans sonra telkinler aklıma geldi
kendine güven ve koruma kalkanı mp3 lerini dinlettim ve çocuk okula gitti
ama bi sorun vardı hiç konuşmuodu bu seferde 1 hafta sosyallik artırıcı telkinleri kullandım ve sonuç mükemmel
hala kahvaltıda ve yatarken ailesi dinletio ve süpwer işe yarıolar gulensmiley
blissy
k8908

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 09:23 AM

Sevgili Psiko bunları sizden duymak ne güzel demek ki dinletmeye ve dinlemeye devam 25889 44 blissy

gül sultan 26-09-2008 12:15 PM

bakalım biizmkilerde dinliyor ne olucak

cananderen 28-09-2008 11:45 PM

benimki 8 yaşında geçen yıl suçlulukla başlamıştım ama çok ağlama hissi oldu onda.söyledi de ben o müzikten dolayı ağlıyorum diye.daha sonra da burda biryerde okudum suçluluk dinlemesin çocuklar diye.ama nerdeydi bilmiyorum.o yüzden ego güven le başlayıp diğerlerini dinletiyorum.biraz gelişme var. derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM.