Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   boşlukları doldurun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1452-bosluklari-doldurun.html)

asisler 17-06-2007 09:27 PM

boşlukları doldurun

Ey ruh / Bilin altı lütfen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . hakkındaki olumsuz düşüncemin kaynağını bul.

Varlığımın her ve her bir seviyesini, tabakasını, alanını bu kaynağa yönelt.

ALLAH c.c. ın doğrusuyla onu mükemmel bir şekilde analiz et ve çöz.

Sonsuzluktan ve zamanın tüm nesillerinden gelen kaynağa bağlı her olayı ve onun uzantılarını iyileştir. Lütfen ben şimdiye gelene - ışıkla ve doğruyla, ALLAH c.c. ın huzur ve sevgisiyle , yanlış görüşlerim için bağışlanmaya ve bu hisse katkısı olan her insan, mekan, durum ve olaybağışlanmayla dolana dek bunu ALLAH c.c. ın dileğine göre yap.

Tüm bağışlayıcılıkla ve koşulsuz sevgiyle, her fiziksel,zihinsel, duygusal ve ruhsalproblemin ve DNA`mdaki kayıtlı olumsuz kaynağa bağlı uygunsuz davranışların dönüşmesine izin veriyorum.

. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . olmayı seçiyorum.

. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . hissediyorum.

Ben . . . . . . . . . . . . . . . .`yım....

ooo tamam. İyileşti. Artık tamamlandı.

Teşekkürler ey ruh / bilinçaltı, yardımıma geldiğin ve yaradılışımın tüm ölçüsüne ulaşmamı sağladığın için... Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler ! Seni seviyorum ve tüm nimetleri sunan ALLAH c.c. a şükrediyorum...

asisler 17-06-2007 10:13 PM

Ynt: boşlukları doldurun

Ey ruh / Bilin altı lütfen PARA KAZANMAK, ZENGİNLİK VE İŞ HAYATI hakkındaki olumsuz düşüncemin kaynağını bul.

EN ZENGİN VE EN HUZURLU İNSAN olmayı seçiyorum.

KENDİMİ POZİTİF ENERJİNİN KAYNAĞI VE İHTİYACI OLANLARIN DAĞITICISI GİBİ, AYRICA ÇOKTA YAKIŞIKLI :) hissediyorum.

Ben BİR POZİTİF ENERJİ ÜRETİCİSİ VE İSTEKLERİNİ HEMEN YAŞAYABİLME SİHİRBAZI `yım :)

eeee ara sıra kopmakta lazım dimi :))))

25emel 18-06-2007 12:05 AM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı
Ey ruh / Bilin altı lütfen PARA KAZANMAK, ZENGİNLİK VE İŞ HAYATI hakkındaki olumsuz düşüncemin kaynağını bul.

EN ZENGİN VE EN HUZURLU İNSAN olmayı seçiyorum.

KENDİMİ POZİTİF ENERJİNİN KAYNAĞI VE İHTİYACI OLANLARIN DAĞITICISI GİBİ, AYRICA ÇOKTA YAKIŞIKLI :) hissediyorum.

Ben BİR POZİTİF ENERJİ ÜRETİCİSİ VE İSTEKLERİNİ HEMEN YAŞAYABİLME SİHİRBAZI `yım :)

eeee ara sıra kopmakta lazım dimi :))))

ay okurken yoruldum.. sana allah kolaylik ve istediklerinin de hepsini versin, hatta yarin uyandiginda hepsinin gerceklemis olmusluguna sasirir belki bir de ask dilersin o da gerceklesince gel bir de havada konusalim, ucuyorken:) yani biraz daha koparsan olucak gibi:))

khkh56 khkh56 oyyy lerzanım harikasın khkh56

asisler 18-06-2007 12:11 AM

buna kısaca kendini sınırlandırmak diyebilirsiniz

asisler 18-06-2007 11:17 AM

Lerzan senden ricam aman ha şeytana uymayasın :)

ramtha333 21-07-2007 01:33 AM

Boşluklar sevgi ve mutlulukla tüm evrene gönderdiğim sevgi mesajlarıyla dolduruyorumm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM.