![]() |
Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? [b] Buyrun Yorumlar . benim düşüncemm kadınlara söyleyim cohu kadının ruhunda var gündelik ilişkiler bi zevk ugruna cogu erkegin hayatına giriyolar .! hani kadınlar kedidir nankördür diyoruzya o misal bi kere yetmiyo onlara |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? bigci kardeşim bu ne biçim yorum kizgin1 senin içi en büyük dileğim allah karşına muhteşem bi kız çıkarsın ki senin de bu kadınlarla ilgili fikirlerin dönüşüme uğrasın bi kişi yüzünden bütün kadınları yakıyosun bence aynı kefeye koyuyosun ayrıca ne demek bi kere yetmiyo falan çooook ayıp valla n9598 yakıştıramıyom sana |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? abla yanlıs anladın beni ben ona diyorum baska kadınlara dem,iyorum bazı kadınlara dedim onu :( ya bazı kadınlarda var bu özellik malesef |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? Sevgili dostum bunu neden kadınlara uyarladın aldatmak sadece kadınlara has bir özellikmi kadınlar heralde aldatmayı kadınlarla yapmıyorlar Bence aldatma konusunda yanılıyorsun kadınlar aldatma konusunda erkeklerden çok ama çok masumdurlar günahsızdırlar sen belki kötü bir deneyim geçirmiş olabilirisn ama kadınların pek çoğu erkeklerden bin kat namuslu o kadar ki bırak aldatmayı göz temasından bile kaçınıyorlar çünkü kadınlar anadır analar kuzularını üzecek bu tür yanlış davranışlardan sakınırlar Be kadınlar için nankör kedi sözünede katılmıyorum Bence kadınlar için söyebecek tek söz var "CENNET ANALARIN AYAKLARININ ALTINDADIR" dostum kadınlar için biz erkekler ne yapsak azdı lütfen sende bu aldatma konusundaki yanlış fikirleri kafandan çıkar. |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? ben kadınlara örnek verdim tabi erkeklerde aldatıyo ben aldatmıyo demedim . örnegimde kadınları kullanarak verdim bu örnegi erkeklerde öyle tabi hemcinslerimi korumayım |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? Alıntı:
normal hayatta; başka erkekler böyle konuşcak yorum yapacak onlarla konuşmam ya da direk kavga ederi allahtan az çok tanıdık seni altında yatan sebepleri görebiliyoruz |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? kısacası terlik geliyo :D ben örnek verirken öyle kadınlar dedim yani öyle kadınlar derken işleri güçleri aldatmak olanlarda bahsediyorum |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? Evet bir kere aldatan hep aldatır derim ,eğer sevgilimse asla affetmem, Eğer evlilik durumu varsa bir kereliğine affedilmeli,yanlız kök söktürmek lazım,öyle hemencecik tamam sana bir şans veriyorum olmaz,biraz rezil etmek, özellikle ailesine karşı mahcup bırakmak lazım,ayrıca" ben seni affettim ama bu demek değil ki gidemiycem" mesajını vermeli,onun da "bu bensiz yapamaz,bana muhtaç" şeklinde düşünmemesini sağlamalıyız Buna rağmen yine yapmışsa o zaman aldatılan haklı olur bakın işte uslanmıyor,ben şans verdim gitti aynı şeyi yaptı dersiniz ve eğer kadınsanız bence boşanmak daha kolay olur,insanlar fazla bıdı bıdı yapmaz Tabi bekara karı boşamak da kolay o da var |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? yani bigci sadece kadınlar mı yapıyo bu işi.benceerkekler daha çok yapıyo .alışmış kudurmuştan beterdir. bad45 |
Ynt: Bikere Aldatan Herzaman Aldatır Sözüne Katılıyormusunuz ? Alıntı:
hem cinslerimi korurum şimdi niye :D bence kadınlarda yapıyo hatta kadınlar daha cok yapıyo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM. |