![]() |
SİZE GÖRE YAŞAMAK? Yaşamak mı?Nedir yaşamak?NEFES ALMAKMIDIR,YOKSA SADECE EĞLENCEMİDİR.BİR DİLENCİ İÇİN YAŞAMAK SADECE VERİLECEK 5 KURUŞUN HAYALİNİ KURMAKMIDIR?YADA BİR GENCİN AŞIK OLMASIMIDIR? SİZCE YAŞAMAK NEDİR?? |
Ynt: SİZE GÖRE YAŞAMAK? Yaşamak Dediğin Nedir... Yavuz İgret Yasamak dediğin nedir birkaç güzel kadın bolca hayal kırıklığı zamansız ölüm kargaşası mesele onu anlamlı kılmakta, bununsa tek yolu var aşk… işte burada zorlanıyor insan aşk, öyle aynada kendi kendine konuşurmuş gibi itiraf edilemiyor sevgiliye boğazı kuruyor insanın nutku tutuluyor bir kolayını aramaya başladığı anda şiir yetişiyor imdada “seni seviyorum” allanıyor pullanıyor dizelerin arkasına gizleniyor ve gülümsüyor tane tane sayfaların yanağından yare doğru bilerek açık veriliyor şiirlerde bolca itiraf ediyor sevenler sevdiklerine aşklarını aşkın en yasağı bile şiir içinde hoş görülüyor şiirin içerisinde kavga da kin de kolay itiraf ediliyor şiir okundukça şair yazdıkça büyüyor her gün yeni aşklarla kavgalarla, kinlerle dölleniyor duygular şairler her gün yeni şiirlere gebe uyanıyor dönüyor dünya mısralarda özünde aşk olan şiirin ötesinde köprü başlarını tutuyor birileri tescilleniyorlar bense; aşkı, nefreti, kavgayı en iyi anlatanları arıyorum neredesin… Yavuz İgret ( 28-02-2004 ) erkek olan şaire göre yaşam... Yaşamak dediğin üç beş kısa mutlu andan ibaret Giderine bırak işte ayağına kadar gelmiş muhabbet Bu yüzden kaçırmamak lazım aşk gelince Gitti mi gidiyor elden zalim zaman el koyunca [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=VNCahxo0E6c[/youtube] bayan olan minik serçeye göre yaşam bir varmış.. bir yokmuş.. çocukken büyümenin yaşamak olduğunu zannederdim.. şimdi büyüdüm.. hala yaşamı anlamaya ve ögrenmeye çalışıyorum.. gerçekten nedir yaşamak.. hayatımızdaki her şeyin bizim ve çevremizdekiler için yeteri kadar olabilmesi galiba.. tek başına mutlu olamıyorsunuz.. tek başına sevilemiyor .. üzülemiyor.. aglayamıyor.. sevemiyorsunuz.. sevdiklerinizle birlikte olmak onlarla birlikte yaşamak istiyor insan.. yaşadığı ne olursa olsun.. sevinç de olsa .. üzüntüde olsa.. ama yaşam işte bazen çok küçük şeyler için bile öyle engeller koyuyor ki karşınıza bi adımda aşacağınız yollar duvar olup aşılmaz geçilmez oluveriyor.. siz tırmandıkça duvar yükseliyor.. bir selam bile geçmez oluyor duvarlardan.. engel tanımadığınız yollarda ansızın duvarlar oluşması mıdır yaşam.. uzansanız dokunacak kadar yakınınızdayken karlı dağların ardına sakladığı güneş midir yaşam.. tek bi tatlı sözle tekrar kurulan olmayacağını sandığınız köprümüdür yaşam.. yoksa gelen tüm olumsuzluklara rağmen mutlu olabilmeyi bilmek .. mutlu olamaya çalışmak mıdır??? ya mutluluk nedir.. yaşamak mıdır sorgusuzca.. bence ne yaşıyorsak odur yaşam.. yaşam yaşamak bir sanat, herbirimiz sanatkar, sanatkarın elinden çıkan tablo yada sahnede oynanan piyes oluveririz bazen.. roller belli dir biz rolumuzü begenmezsek değiştirmek için ugraşır dururuz ya rolumuz değişir ya sahnemiz.. ya sergilenen oyun.. ve bir sürü maske takarız yüzümüze kimi zaman mutlu maskeler altında gözler ağlasada kimi zaman üzülürüz kalbimiz mutlu olsada geriye döner bakarız bazen........... durduğumuz o noktada geçmiş vardır elimizde birde geleceğini umduklarımız ve geleceğimiz ama her şeyin farkında olduğumuz kendimizi etrafımıza bakarken bulduğumuz o andadır yaşam ve o andayken yaşamı yaşarız büyüyünce anlatacaklarımız olur herkese burda olduğu gibi ve başlarız yaşamı yaşamaya yada anlatmaya bir varmış bir yokmuş YAŞAM bir cümleyle başlarsınız ve gerisi gelir...... gelen YAŞAMAK veYAŞAM dır.. her şey yaşam için yaşamsa herkez için.. herkezin gönlündeki güzellikleri yaşamlarında bulması dileğiyle.. buda bana göre yaşam |
Ynt: SİZE GÖRE YAŞAMAK? katılımız için sağol...... (şu videoları nasıl koyuyoruz ?) |
Ynt: SİZE GÖRE YAŞAMAK? bu bölümde ayrıntılı açıklamaları bulabilirsin... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...hp?topic=778.0 forum içinde de bu sıralamayı takip edersen bulursun... Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > PORTAL HAKKINDA ÖNERİLER > Önerileriniz > Konu: Youtube Modu Eklenmiştir hadi sana kolay gelsin smiliyface |
Ynt: SİZE GÖRE YAŞAMAK? BANA GÖRE YAŞAMAK...... *SADECE AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMEK. AMAÇSIZ İNSAN KALPSİZ AŞIKTIR. *ZORU BAŞARMAKTIR.... *EVİNE GELDİĞİNDE RAHAT BİR OOHHHH ÇEKEBİLMEKTİR.. *KENDİNİ SEVEBİLMEKTİR BAŞKALARINI SEVDİĞİN GİBİ...VE KENDİNE ÖNEM VERMEKTİR BAŞKALARINA ÖENM VERDİĞİN GİBİ.. *YAŞAMAK GÜNEŞE BAKTIĞINDA GÖZÜNÜ YAKMASI DEĞİL HARİKA RENKLERİ GÖREBİLMEKTİR..... SİZE GÖRE YAŞAMAK???? |
Cevap: SİZE GÖRE YAŞAMAK? yaşamak denince mutluluğu -oh be hayat varmışı ı kastederseniz -bn buna kendi fikrimce şöyle cevap veririm sevdiklerinn olması=fiziken yanında olmaları gerekmeyen bir yakınlık bu yani senin yanında olduklarını hissedebilmen... amacının olması=gayret neticesnde tadılıcak olan hazza ulaşmak belkide=bu siteye grmemi araştrmamı sağlayanda bu değil mi?superxy teşekkrler... |
Cevap: SİZE GÖRE YAŞAMAK? bana göre yaşamak hayattan tad almaktır. olumsuz şeyleri olumluya çevirebilmektir. mutlu olabilmektir.hayata pozitif bakmaktır. |
Cevap: SİZE GÖRE YAŞAMAK? sevgi ve özgürlüktür mutluluktur... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 PM. |