Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   TAROT KARTLARI DOĞRUYU SÖYLÜYOR MU (....ACİL.........) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/12120-tarot-kartlari-dogruyu-soyluyor-mu-acil.html)

ramtha333 31-07-2008 07:43 PM

TAROT KARTLARI DOĞRUYU SÖYLÜYOR MU (....ACİL.........)

Bu günlerde bir Tv kanalında tarot kartaları ile ilgili bir program var..Programa bağlanan izleyiciler Adını, burcunu,ve eşi ve çocukarının adını, burcunu söylüyor ve yorumcu herşeyi biliyor bu kişilerle ilgili ve gelecekleriyle ilgili yorumlarda yapıyor..Bu doğru ve gerçek bir şey mi? Lütfen bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar buraya düşüncelerini yazabilirler mi? Bu konu bu günler kafamı karıştırmaya başladı..Ayrıca internette tarot falına bakma için sitelr var..Buralardan doğru bilgiye ulaşılabilir mi? Lütfen bilgisi oanlar yorumlarını düşüncelerini buraya yazabilirler mi?

Herkese şimdiden teşekkürler..

ziyaretcixy 31-07-2008 10:58 PM

Ynt: TAROT KARTLARI DOĞRUYU SÖYLÜYOR MU (....ACİL.........)

fallarla pek aram yok... ama geçen sene tarot falı baktırmıştım bir kaç kere kadın bir çok şeyi bilmi ve geleceği tahmin etmişti... Aslında insan beyni fal olmadan herşeyi algıyabilir. çünkü ortada sürekli etkileşimli bir enerji var... geçmişin şimdinin ve geleceğin enerji zaten hep var... ama insanlar bunu algılamak için bazı işaretler kullanırlar... su falı, tarot, kahve falı... Geleceği tahmin etme olayına gelince tamamen placebo etkisi... Çekim yasasıyla ilgilenirken plaseboyu araştırdım. gelecek hakkında yapılan tahmimler konusunda güçlü inanış geliştirenlerin hayatlarında gerçek olduğu doğrudur. kahve falı baktırırız mesela... orda derki "3 zaman içinde adı B ile başlayan biriyle tanışıcaksın... vs" gibi şeylere meraklı olduğumuzdan bilinçaltımıza gerçek olacağına dair mesaj göndeririz. Bilinçaltıda bunu zamanla hayatımızda gerçeğe dönüştürür.

cicek1973 01-08-2008 12:10 AM

selam

Benim bildiğim ve anladığım kadarıyla tarot kağıtlarını çekerken bir dileğimiz istegimiz falan oluyor buna göre enerji yükleniyor ve istediğimizi kağıdı çekiyoruz.Fallarda amaç budur zaten.Biz nasıl enerji yollarsak evren bize geri yollar.Tarotun da kahve falınında amacı odur.Çıkarmı çıkmazmı konusuna gelince tamamen senin inancına bağlı.Ben baktırdım çıktıgı zamanda oldu çıkmadığı zamanda.Ama duymak istediğin güzel şeyleri söledikleri zaman moralin yerien geliyor ve rahatlıyorsun ben bir nevi terapi gibi görüyorum falı.

ametist 01-08-2008 12:21 AM

onu bunu bilmem de falların kralıdır tarot hatta aynı kefeye bile koymam diğerleriyle.onun bi gizemi -büyüsü ve mantığı vardır ve iyi bi yorumlayan olursa tarot en az %70 çıkıyo smiliyface

kaafinur 01-08-2008 04:48 AM

aklımda kalan bir hikaye var kimden duyduğumu da tam olarak anımsamıyorum ama şöyleydi:
kadının biri rüyasında hep evini yıkılmış olarak görürmüş ve bunu komşusuna anlatırmış komşusu yeni ev alacaksın onun için görürsün dermiş her seferinde aynı şeyi diye diye en sonunda kadın ev alıp taşınmış ama aynı rüyayı görmeye devam edermiş yeni komşusu ise kötü bir şey yaşayacaksın ya da evden cenaze çıkacak dermiş en sonunda kadının eşi hastalanmış ve vefat etmiş.Fallar buna benziyor bence iyi yorumla iyi çıksın:) s456

maximumfelix 13-08-2008 03:33 AM

internette de onlıne tarot acabılırsınız

PEMBE YETİŞEN 20-03-2009 05:42 PM

merhabalar falları nasıl değerlendiriyorsak öyle çıkarlar kişilere göre değişim gösterirler. bakanın enerjiside öenmli

yas_min 20-03-2009 11:37 PM

Hep merak etmisimdir tarot falina:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM.