![]() |
YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? Evet bu konu başlığı çoğunuza komik gelecek belki ama böyle bir konu başlığını tartışmaya açmak istedim...Evrende herşeyin içinde bir ruh olduğuna göre yiyecek ve içeceklere bu müzzikler dinşetilip daha sonra içilmesi ve yenilmesinin etkisi nedir sizce? etkisi var mıdır? |
Ynt: YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? ya aşk olsun bu nerden geldi aklına...?! :)) |
Ynt: YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? herşey bir enerjidir desek daha bir yeri olur... Evrendeki tüm herşeye renk, ses, tat, his ve duygu veren zihnimizdir... Evet maddelere duygusal enerjiler kazandırılabilir. Ama bunu müzikli telkinler değil sen yapabilirsin... Ama şuna inanırım sen evde ego çaldıkça tüm eşyaların enerji kazandığını düşün ve hisset dinlediğin telkinlerin önce sana, senin ise eşyalara enerji verdiğini bir köprü olduğunu düşün... Zihnin buna inanırsa gerçek hayattada olacaktır... Madde ile zihin arasında kuansal bir bağ vardır... ama siz bu enerjiyi kavramadan bence çok derin konulara inmeyin 12389... Egoyu kendininize güç vermek için kullanın derim ben coffe2 |
Ynt: YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? Yaaaa Arkadaşlar ben bu konu başlığını espri olsun diye açmadım..Gerçekten bu aklıma takıldı. Bu konudaki yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.....Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler şimdeden |
Ynt: YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? Alıntı:
|
Ynt: YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? Alıntı:
|
Ynt: YİYECEKLERE VE İÇECEKLERE TELKİNLİ MÜZİKLER DİNLETİLEBİLİR Mİ? Ben telkinli müzikleri dinlerken mp3 çalarımın yanına bir şişe su koyuyorum..Müzik ona iyice işliyor ve sonra içiyorum...Olumlu etkilerinin olduğunu zannediyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 PM. |