![]() |
tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) sayın forumdaşlar herkez başından geçen trajikomik öykülerini yazsın hem güler hem daha iyi tanışmış oluruz ilginizi ve desteginizi bekliyorum... teşekkürler smil56 dunk56 khkh56 |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) merhabalar deliyürek.. actionsmile http://tinypic.com/1zcmp6w.gif yanımıza hoşgeldin.. s456 ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum senin vesilen ile.. b456 mesajlaşırken smileyleri peş peşe 9-10 tane ekleyerek kullanmıyoruz.. utananadam anlayışın için çok teşekkür ederim.. ttli3 tekrar hoşgeldin.. vien1 sevgiler.. |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) hoşgeldiniz deliyürek...merhabalar... thumbsanim vien1 http://img157.imageshack.us/img157/4672/29511634do7.gif blissy blissy |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) vien1 |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) deliyürek hg sitemize bende sitenin modifmanyagı :D |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) vien1 deliyürek. başlığı görünce ik mesajda bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi. çok saol cilgin897 |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) Belirtmek isterimki bu siteyi uzun arastirmalardan sonra tesadüfen buldugum icin cok sansli oldugumu düsünüyorum ve sizin gibi insanlarla ayni forumu paylasmanin sevincini yasiyorum, uzun süredir bu siteye takilmadigim halde kendimi pozitif yönde gelistirdim ve hizla gelistiriyorum (sayenizde) onayi Telkinli müziklerin yararini fazlalikla görüyorum sürekli dinliyorum. Burdan emegi gecen herkese tesekkürümü borc bilirim nekadar daha fazlasini hakediyorlarsa'da... HOS BULDUM ve eminimki hep hos bulacagim ve kalacagim. Bundan sonra hep sizinleyim süpheniz olmasin blissy Hersey gönlünüzce, gönlümüzce olsun Sevgiler,Saygilar art56art56 DELIYÜREK sapkal89 |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) deliyürek aramıza hoşgeldin... güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle... smiliyface hismiley |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) kiss3 hoşgeldin aramıza.. vien1 |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) Hoş geldin mlk34 duygularını paylaşıyorum güzel paylaşımlar ve değişimler bekliyoruz smiliyface |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) Merhabaaa bende geldimmm art56art56 gulelim cosalim eglenelim.. Sonsuz dostluklar kurma dilegiylee kucak dolusu sevgiler. (Ego: Erkek adam kucak sevgisi falan ne diyon olm) (Ben: Tabiii hee ondan :P) Iste size icsel bir konusma hadi kalin saglicakla Tekrar sevgi ve saygilarimla... |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) smil56 s45apk valencia hoş geldin safalar getirdin.. |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) size çok komik ve gerçek birr hikaye.2 arkdasımla gürültülü bir cafede oturmuş laflıyoruz.Arzu ve evren okuldan arkadaslarım ve yine okuldan ortak bir arkadasımız bahar hakkında konusuyoruz.neyse ben bişiyler bişiyler anlattım.Kimsenin duymaması gereken bir cümleyi kurarken masada(ortam yüksek sesli müzik ve kalabalığın sesleri yüzünden çok gürültülü) sesimi yüksek tuttum.Tam o cümleyi kurmaya başladım. müzik bitti herkes aynı anda sustu büyük bir sessizlik ve bomba !! bi baktım herkes bana bakıyo smiliyface duruma mı gülersin kullandığım kelimenin içeriğini mi düşünüp gülersin.2 dk boyunca güldük.İçeriğinden bahsetmedim yazıda. sadece o üç kişiye ve o anda cafede olup bizi duyan kalabalığa özel :)))) böyle anları filmlerde görürdüm hep. gerçekten de olabiliyomuş :) |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) hoŞbuLduuukk =)) actionsmile |
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) Alıntı:
|
Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın) Alıntı:
Alıntı:
vien1 hoşgelmişiniz ikinizde, güzel payşaımlar, güzel değişimler efenim... ttli3 hismiley |
slm arkdslar bende yenıyım...kendıme ozguven eksıklıgımın oldgu soylendgınde kabullenmezdım hıcbır zaman ama en sonunda kendıme soyle bı baktıgımda artık bunu kabullenmemek yerıne bu sorunu asmam ıcın neler yapmalıyım dıye dusundum ve bu site bi anda cıkıverdı karsıma...bazen bır seye en cok ıhtıyacınız oldgunzda karsınıza cıkar benımkı de oyle bısey:)...basınıza her ne gelırse gelsın belkı bunlar sızın kendınızı gelıstırebılmenız ıcın bır fırsattır........ |
hoşgeldin.. merhabalar dusersemyanarim.. http://th374.photobucket.com/albums/...ome-flower.jpg yanımıza hoşgeldin.. actionsmile en doğru yaklaşım açısıyla yaklaşmışsın ve çözümün bir parçası olmuşsun.. ego suçluluk erteleme telkinleri ile başla.. kendine güven i ekleyerek devam et.. kısa sürede harika sonuçlar alacaksındır.. super değişim ve gelişim aşamalarından bizleri haberdar edersen seviniriz.. sevgiler.. |
Hoşgeldiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |