![]() |
herkese merhaba smiliyface merhaba arkadaşlar bende yeni geldim 2-3 gün oldu üye olalı, scriptleri dinlemeye başladım, yararı olacağına inanarak dinliyorum, canımı sıkan olumsuz bir deneyimin ardından, internette umut verici bir şeyler ararken siteyi buldum tesadüen ve çok ilgimi çekti, yalnız ilk dinlenmeye başlandığında baş ağrısı,mide bulantısı vs etkileri olabildiğini duydum, ben 7 aylık hamileyim acaba herhangi bir olumsuz etkisi olurmu? herkesi tekrar selamlıyorum ttli3 |
Ynt: herkese merhaba selamlar bizden kalamiti. öncelikle vien1 bu durum için atakan bey i beklemek iyi olur. allah analı babalı büyütsün. onu sizden, sizi onlardan ayırmasın. 96 |
Ynt: herkese merhaba aramıza hg cocugunu allah analı babalı büyütsün umut dolu hayat dolu bir dunyaya merhaba desin |
Ynt: herkese merhaba merhabalar hoşgeldiniz yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: herkese merhaba sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: herkese merhaba smiliyface smiliyface ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar smil56 herkes için herşey güzel olsun |
Ynt: herkese merhaba Hoşgeldin kalamiti vien1 Mutlu payşaşımlar,hoşça vakit geçirirsin umarım. |
Ynt: herkese merhaba merhabalar kalamıtı .. http://images.mygirlyspace.com/myspa..._442_34898.gif yanımıza hoşgeldin.. http://img134.imageshack.us/img134/2397/gl9sw9.gif çok az kalmış yeni bir meleğin aramıza katılmasına.. blissy suçluluk telkini geçmiş iç hesaplaşmalarımızı .. bastırdığımız duygularımızı açığa çıkartarak iyileşme süreci başlatır.. bu süreçte bazen baş ağrısı mide bulantısı gibi enerji blokajlarımızın olduğu yerlerde baskılar hissedebiliriz.. genel olarak hamileliğine bir sakıncası olmasada istersen suçluluk telkinini lohusa döneminden sonraya bırak.. super bebeğin de senin hislerinden etkilebeceği için şu anda pozitif duygulara daha çok ihtiyacın var.. sevincli klasik müzik notaları bebeğine daha iyi geleceğinden bu versionları tercih ederek.. kendine güven ego topululuk karşısında konuşma sosyallik arttırıcı gibi özgüveni çoğaltacak telkinlere yönel.. sevgiler.. |
Ynt: herkese merhaba teşekkür ederim shamanic verdiğin bilgiler için, gerçekten de biraz gerginim 2 gündür, herhalde ondan kaynaklanıyor dediğini uygulayacağım. ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |