![]() |
selam,bir yeni daha geldi siteyi dolastim, umarim faydasini görürüm,8 yada 10 saat dinlemek biktirici olmuyor mu |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi Alıntı:
|
Ynt: selam,bir yeni daha geldi merhabalar hoşgeldiniz yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi vien1 vien1 HOŞGELDİNİZ... güzel değişimler... güzel paylaşımlar... hismiley |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi Merhabalar mavifırça. Hoşgeldin aramıza. vien1 Mutlu paylaşımlar. |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi aramıza hg hoş paylasımlar |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi hayatım değişti ailesine hoşgeldin mavifırça 956k.baştan 8-10 saat dinlemek bıktırabilir.ama bunun için bi yöntem,ben şimdi böyle dinliyorum.eğer iki media player programını bilgisayara indirirsen (mesela ben de winamp ve windows media player var)winampta sevdiğim parçaları açıyorum ve telkinleri de windows mediada açıp ikisini birlikte dinliyorum.bigisayarım açık olduğu sürece boyunca hep dinliyorum.telkinlerin doğa versiyonları bu yöntem için bire bir.tavsiye ederim smiliyface. |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi hoş geldin mavifirca ben bu zmana kdar gunde 8 10 saat hiç dınlemedım ne zman i pod şarjı var o zman dınledım :D uyurken dınle ama öncelikle kendin için dinle music45 |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi Aramiza vien1 hos vakitler dilerim.ilk baslarda biktirabilir istersen daha kisa surelerle baslarsan daha iyi olur ben sigarayi birakma telkinleriyle basladim gunde 1 saat ile baslamistim en son 5 saate cikarmistim ilk denemede telkinlerle basarili oldum 21 haziranda 1 yil olacak sanada her ne amacla baslayacaksan eger basarilar dilerim tekrar vien1 aramiza sevgiler. |
Ynt: selam,bir yeni daha geldi sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 PM. |