![]() |
SELAMMM !! Simdiye kadar rastladıgım bana en yararlı olabilecek sitelerden biri tek dilegim hayatım degisti demek ve yeni arkadaslıklar edinmek umarım ii anlasırız... kiss3 |
Ynt: SELAMMM !! merhaba ebru hoşgeldin yanımıza vien1 paylaşımları okuyup, sende paylaştığın sürece çok faydasını göreceksin.. sevgiler hismiley |
Ynt: SELAMMM !! hoşbulduk teşkürettim ttli3 elimden geldigi kadar ayak uydurmaya alışmaya çalışıcam (: |
Ynt: SELAMMM !! Alıntı:
|
Ynt: SELAMMM !! merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza.... vien1 bizler hep burdayız...güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz... blissy blissy http://img82.imageshack.us/img82/1076/1rose31433df8.gif |
Ynt: SELAMMM !! hoşbuldukkkk hayalayaz ve suzzy bu arada babanız çok doğru sölemiş sakıncası yoksa senin gibi ttli3 *Bu arada ben sizlerden siteye nası yararlı olabilirm bide alıntı nası yapıoruz öğrenmek istesem b456 |
Ynt: SELAMMM !! canım benim yanıtla butonuna bas..mesaj yazacağın sayfa açılıyor ya..alt tarafta daha önce yazılmış olan mesajların sağ tarafında, incecik bir ALINTI EKLE yazısı var ona tıkladığın zaman alıntı yapabiliyorsun.. gelelim siteye faydalı olmak isteğine..eğer bilgilerini..deneyimlerini bizimle paylaşırsan, ve başka yerlerde bizlerede faydası olacağına inandığın konuları ÖNCE SİTEDE OLUP OLMADIĞINI KOTROL EDEREK..VE EN UYGUN YERE EKLERSEN çok seviniriz... |
hmm...ben dikkat etmemiştim alt tarafa (:(: çok teşkürettim yardımların için =) ttli3 |
Ynt: SELAMMM !! aramıza hg din umut nese ve sevgi getirdin en guzel paylasımlar dilegimle |
[i][size=20pt]ben getirdiysem bunları ne mutlu bana sapkal89 hoşbulduk çok teşekkürederim hepinize ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:57 AM. |