![]() |
Ynt: Selam ben geldim... Evet ilk günler ilaç almış gibi bir etkisi oluyor.Ben bunu şu şekilde yorumladım olumlu telkinler neticeasinde biliç altını bilinç üstü kontrolü altına alıyor ,ancak sorunlarımız bilinç altında yattığı için yeteri kadar dinlemeden bırakırsak kontrol mekanizması kayboluyor ve biz eskisi gibi kötü olmaya başlıyoruz .ilerki zamanlarda telkinler bilinç altına ulaşınca orada meydana gelen direnç nedeni ile zaman, zaman kötü olacaksınız taki sizi rahatsız eden kayıtlar önemini yitirip yerine yeni ve olumlu kayıtları koyana kadar bu durum sürer endişelenmeyin rehber bölümünü okuyarak yolunuza devam edin diyorum başarılar |
Ynt: Selam ben geldim... Hoşgeldinizzzz bu site ile tanıştıktan sonra bu tip şeylere inancınız % 100 olacaktır smiliyface |
Ynt: Selam ben geldim... merhabalar yanımıza hoşgeldin hayatnegarip... http://i67.photobucket.com/albums/h3...is/Welcome.gif arzuladığın hedeflerinin %100 gerçek olması dileklerimle... thumbsanim etkileri ve gelişmelerini paylaşmaya devam edersen seviniriz.. sevgiler... hismiley |
Ynt: Selam ben geldim... Bugün tam 1 hafta oldu mp3leri dinlemeye başlayalı . Önceden çok kafamı gelecege takardım hala takıyorum ama şiimdi biraz daha sakinim. garipim. Samki umut enjekte ediyorlar yavastan gibi. Bunu bunları dinlemeye başladıgım için kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Şimdi ne yapmalıyım. Buarada hergün dinledim. Günde ortalama ben 1 saat dineyebiliyorum. ego güven ve sucluluk dinledim. |
Ynt: Selam ben geldim... merhabalar.. gelişmeleriniz olumlu yönde başlamış bu çok sevindirici.. günde bir saat çok az bir dinleme süresi.. ortalama olarak 7-8 saat kadar öneriyoruz.. dinleme süresinin uzun olmasını istememizin sebebi telkinler tekrar gücüyle etkilerini daha çabuk hissettirirler... gündüzleri vaktiiniz yoksa gece uyurkende dinliyebilirsiniz.. aynı şekilde etkiletecektir bilinçaltınız.. ilk 10 - 15 günü geçirdikten sonra kendine güveni de ekleyerek devam etmeniz önerilerimiz arasında.. rehber bölümde daha fazla ayrıntılarımız mevcut.. daha fazlası için aklınıza takılanlarda bizler yine yanınızdayız.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ sevgiler.. hismiley |
Ynt: Selam ben geldim... Baktımda 3 mayısta kayıt olmuşum. O günden beri de dinliyorum müzikleri. Ama önceden dediğim gibi vakit olmuyor. Saat değilde mesela ego ve güveni günde 5kez falan dinleyebiliyorum. Şimdi ne yapmam gerek ? Şu ana kadar sadece bir gün dinlememezlik yaptım. kendine güvene geçeyeim mi artık ? |
Ynt: Selam ben geldim... merhabalar.. aslında düzenli dinliyorsun tebrik ederim ama biraz az dinliyorsun.. 5 kez dinliyorsan bir telkini.. dusun her birisini ortalama 1 saat bile dinleyemiyorsun bu durumda.. b456 kendine güveni ekle sen yinede.. ama hiç değilse geceleri uyurken dinleyebileceğin bir çözüm üretebilsek.. uykulusmile telkinler ne kadar çok tekararlanırsa etkileri o kadar çabuk hayatımıza yansır.. ortalama 7-8 saat dinlemenizi önermemiz bundan ttli3 hedeflerinin kısa sürede gerçekleşmesi dileklerimle.. sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM. |